Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 20. KOLA: Favorité se trápili, outsideři se probrali

Nikdo nemá nic jistého v hokejové extralize. Vedoucí Plzeň padla podruhé za sebou, tentokrát s Karlovými Vary, s nimiž dva roky neprohrála. Druhý Třinec zase prohrál v prodloužení v Pardubicích, které jsou tak o bod před posledními Českými Budějovicemi. Ty po demolici Vítkovic svedly lítý boj o body s Libercem, v němž skončily až v nájezdech. Sparta zase vrátila Olomouci páteční porážku a poslala Hanáky domů se sedmi góly. Kometa Brno vedla nad Zlínem 4:0, ale pak se bála o výsledek a oddechla si, až když dala gól na 5:3 při power-play hostů. Mladá Boleslav měla hodně úspěšnou bilanci s Vítkovicemi, ale už taky nemá  prohrála 2:4.

Karlovy Vary - Plzeň
zdroj: ČT4 autor: Slavomír Kubeš

Karlovy Vary - Plzeň 1:0

Dva roky neporazili hokejisté Kralových Varů plzeňský celek, jehož vítěznou jízdu extraligou v minulém kole zbrzdil Třinec. A hned v nedělním 20. kole přišla další ztráta v Karlových Varech. Zápas rozhodl už v závěru úvodní třetiny svým třetím gólem v sezoně útočník Tomáš Vondráček. Domácí bodovali naplno popáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Mladá Boleslav - Vítkovice 2:4

Z posledních šesti vzájemných zapasů získaly Vítkovice s Mladou Boleslaví jen jediný bod, ale tentokrát začali hráči zhurta a po první třetině vedli na boleslavském stadionu 2:0. A hned v úvodu druhé části hry pak zvýšili na 3:0. Poté už skórovali domácí hokejisté, ale na body už to nestačilo a Boleslav ještě při power-play inkasovala a prohrála 2:4

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Sparta - Olomouc 7:1

Odveta jak má být. Olomouc v pátek doma přerušila víteznou sérii hokejistů Sparty a sama si dodala sebevědomí po řadě porážek, ale v neděli v Praze už se překvapení nekonalo a Sparta rozhodla zápas už v první třetině, po které vedla 3:0. Postupně přidala další tři góly a hosté snížili na 1:6 až v poslední třetině, v níž ale měli poslední slovo sparťané, když druhým gólem v utkání uzavřel skóre Buchtele.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Olomouc

České Budějovice - Liberec 2:3 po nájezdech

Hokejisté Českých Budějovic si v minulém kole ve Vítkovicích dokázali, že i v extralize mohou vyhrávat, a k tomu se zkušenému Liberci v posledních zápasech nedaří tak, jak by si přál. Podle toho se čekala velká bitva a tu nakonec rozhodly za stavu 2:2 i po prodloužení samostatné nájezdy. V nich byl úspěšnější Liberec, když se jako jediný prosadil Musil. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Liberec

Brno - Zlín 5:3

Zápas o sebevědomí. Oba celky prožívají ne zrovna příjemné období, Zlín prohrál třikrát za sebou, Kometa nebodovala v posledních dvou zápasech a v tabulce klesla hluboko pod své možnosti. Tady Kometa vedla v polovině zápasu 4:0 a zdálo se být vymalováno, jenže Zín se zvedl, dal tři góly a až při jeho power-play v poslední minutě pojistil Kometě výhru gólem na 5:3 Süss.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Zlín

Pardubice - Třinec 7:6 po prodloužení

Pardubice za sebou mají trenérskou rošádu, a jak je známo, nové koště dobře mete. To se opět potvrdilo a Richard Král si mohl připsat první výhru u týmu. Ten v prodloužení porazil rozjetý Třinec, který tak připravil o první místo v tabulce, a sám se zvedl ze dna. Rozhodující sedmý gól dal ve 4. minutě nastaveného času Ďaloga. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Třinec
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články