Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Hokej v srdci

SOUHRN 10. KOLA: Sparta porazila Třinec a uhájila první místo, Barulin vychytal Motor

Hokejová extraliga stihla před reprezentační přestávkou ještě jednu várku zápasů, a sice dohrávané 10. kolo. V něm narazila Sparta na Třinec a v duelu o čelo tabulky uspěli po obratu na 3:2 Pražané, kteří tak odskočili soupeři na rozdíl čtyř bodů. V základní hrací době vyhrály na domácím ledě už jen Vítkovice. Venku se dařilo Olomouci, Hradci Králové a také Pardubicím, které udolaly českobudějovický Motor 1:0 i díky vychytané nule Konstantina Barulina.

Hokejiisté Sparty se radují z výhry
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta – Třinec 3:2

Měl to být šlágr o první místo, ale ofenzivní koncert se nekonal. Oceláři sice vedli na ledě Sparty 2:0, ale domácí dokázali výsledek v úporném utkání otočit a nakonec se radovali 3:2. Pražany gólově nastartoval kapitán Řepík, po něm se přidali Polášek s Kudrnou. Třinec přišel o sedmizápasovou sérii výher, naopak sparťané triumfovali podeváté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Třinec

České Budějovice – Pardubice 0:1

Pardubice udolaly Motor 1:0 a přidaly třetí výhru z posledních čtyř duelů. Těsné vítězství nad Českými Budějovicemi zařídil obránce Juraj Mikuš, který se trefil už ve 13. minutě. Čisté konto vychytal brankář Konstantin Barulin a byla to jeho první nula v české soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Pardubice

Karlovy Vary – Olomouc 3:4 PP

Olomouc měla proti Karlovým Varům blízko k zisku tří bodů, ale nakonec se musela smířit se dvěma. Hanáci vedli na západě Čech 3:1, ale za domácí stihli vyrovnat Vondráček s Kohoutem. V nastavení rozhodl o výhře Mory 4:3 po 25 sekundách hry Ondrušek, který se v utkání prosadil podruhé.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Olomouc

Mladá Boleslav – Litvínov 3:2 SN

Litvínov sahal v Mladé Boleslavi po výhře, nakonec musel skousnout porážku 2:3 po samostatných nájezdech. "Chemici" v utkání dvakrát vedli, ale za domácí dokázali korigovat Bernad a Šťastný, který dal už 22. gól v sezoně. Nájezdy rozhodl Kousal, a Mladá Boleslav si tak pojistila třetí místo v tabulce.

Vítkovice – Zlín 3:0

Zlín prohrál na ledě Vítkovic 0:3 a nadále zůstává s velkým odstupem na předposledním místě. Za Ostravany se prosadili Kalus, Flick a Krenželok, gólman Miroslav Svoboda se blýskl čistým kontem podruhé v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Zlín

Brno – Hradec Králové 3:4

Atraktivní duel dvou ambiciózních týmů patřil Hradci Králové. Domácí Kometa sice vedla 1:0 i 3:2, ale nakonec podlehla 3:4. Triumf Východočechů zařídil Jakub Orsava, který druhým přesilovkovým gólem v utkání rozhodl pouhé tři minuty před koncem. Brňané doma padli posedmé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články