Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 44. KOLA: Sparta vyhrála bitvu s Pardubicemi a udržela vedení. Třinec Zlínu nedal šanci

Hokejisté Sparty se hodně nadřeli na výhru nad Pardubicemi, které v Praze dlouho vedly, ale nakonec padly v nájezdech. Třinec si užil chvíli prvního místa poté, co jasně porazil Zlín 5:2, ale už je zase druhý. Vypadá to, že se rozjíždí poslední Motor České Budějovice, který po výhře v Karlových Varech potrápil Plzeň, ale nakonec padl v prodloužení.

Sparta - Pardubice
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Třinec - Zlín 5:2

Kvalita v zápase prvního s předposledním se ukázala. Třinec zvítězil 5:2 a protáhl sérii svých výher už na sedm, zatímco Zlín se dál trápí a vítězství se nedočkal už ve čtvrtém zápase, zatím nezískal ani bod. V Třinci stihl vyrovnat na 1:1 a pak už v závěru jen snížit na konečný výsledek. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Litvínov - Karlovy Vary 3:2 po prodl.

Litvínovskou touhu po výhře, o kterou je v základní hrací době připravil dvěma góly Černoch a poslal zápas do prodloužení, zhodnotil Jarůšek. Ten v první třetině otevřel skóre a ve druhé minutě nastaveného času také zápas ukončil. Karlovy Vary tak po třech porážkách aspoň bodovaly, Litvínov si připsal dva body po dvou porážkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Liberec 1:2 v prodl.

Liberec veze důležité dva body za výhru v prodloužení v Mladé Boleslavi, které se tak v tabulce přiblížil na čtvrtém místě na jediný bod. Hosté vedli po brance Musila, ale Šťastný v poslední třetině z přesilovky vyrovnal. Rozřešení přinesl v nastaveném čase Jelínek, který se trefil hned ve druhé minutě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ml. Boleslav - Liberec

Sparta - Pardubice 5:4 v nájezdech

Sparta udržela vedení v extraligové tabulce, ale stálo ji to hodně sil. Pardubice v Praze vedly až do 54. minuty, kdy Polášek vyrovnal na 4:4 a poslal zápas do prodloužení. Ani to nerozhodlo a utkání řešily až nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným střelcem Pech. Velkou zásluhu na úspěchu domácích měl brankář Alexander Salák, který od druhé třetiny nahradil jedničku Matěje Machovského.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Plzeň - České Budějovice 5:4 v prodl.

Poslední Motor České Budějovice se naladil výhrou nad Karlovými Vary v minulém kole a v Plzni začal zhurta. První třetinu vyhrál 2:0 a domácí měli co dělat, aby dotáhli zápas nakonec do prodloužení, v němž ale už ve druhé vteřině rozhodl o jejich výhře Musil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Č. Budějovice

Brno - Vítkovice 0:4

Kometě se poslední dobou nedaří a ani s Vítkovicemi si její hráči náladu nespravili. Hosté v Brně po třech porážkách zvítězili jasně 4:0 a nepřipustili žádné drama. Brňané nedali ani gól a z posledních šesti zápasů prohráli pátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Hradec Králové - Olomouc 3:2

Týmy s rozdílnými starostmi se střetly ve 44. kole extraligy. Zatímco Hradec Králové touží po místě mezi čtveřicí, která bude mít po konci základní části soutěže jistotu čtvrtfinále, hosté z Olomouce se chtějí hlavně dostat co nejdál od sestupových příček. Olomouc sice vedla, ale pak se třikrát trefili hráči favorita, a i když olomoucký Kunc ještě snížil na 3:2, na body jim to nestačilo. Olomouc tak prohrála s Hradcem v tomto ročníku i počtvrté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články