Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

SOUHRN 34. KOLA: Dynamo odrazilo atak Vítkovic a dál vede, obrat se podařil i Třinci

Pardubice si upevnily vedení v tabulce, když ve 34. kole vyhrály na ledě svého nejbližšího pronásledovatele Vítkovic 3:2 v prodloužení. Stejným výsledkem uspěl i Třinec v Hradci Králové a upevnil si třetí příčku. Olomouc totiž prohrála v Liberci vysoko 1:6 a klesla až na šesté místo. Plzeň ztratila v Kladně tříbrankový náskok, přesto nakonec vyhrála 4:3. Sparta uspěla doma pošesté za sebou, České Budějovice udolala 5:3. Brno poprvé od 18. listopadu naplno bodovalo, když přehrálo Litvínov 3:1. Mladá Boleslav se po porážce v Karlových Varech propadla už na 12. místo.

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Vítkovice - Pardubice 2:3 PP

Východočeši dokázali otočit stav z 0:2, vítězství a zvrat dokonal v 64. minutě Tomáš Hyka, který si stejně jako Lukáš Sedlák připsal gól i asistenci. Dynamo tak ve vzájemných zápasech zdolalo Ostravany i potřetí v sezoně.

Hradec Králové - Třinec 2:3 PP

Také Oceláři prohrávali v Hradci Králové po první třetině 0:2, ale skóre vyrovnali a o jejich výhře 3:2 rozhodl v prodloužení Daniel Voženílek. Výborný výkon předvedl gólman Marek Mazanec, Slezané zaznamenali šestý úspěch z posledních sedmi zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Olomouc

Liberec - Olomouc 6:1

Bílí Tygři odčinili porážku z Třince a na vlastním ledě vyhráli počtvrté za sebou. Naopak Hanáci nebodovali již ve třetím utkání v řadě a na hřištích soupeřů navíc uspěli v jediném z posledních sedmi zápasů. Hlavní podíl na libereckém vítězství měl útočník Jaroslav Vlach, který se blýsknul gólem a třemi asistencemi.

Sparta - České Budějovice 5:3

Pražané byli po celé utkání lepší, duel ale rozhodli až v čase 59:00, kdy se trefil Erik Thorell. Poslední branku vstřelili domácí při power-play. Motor, na jehož střídačce byl poprvé asistent Jiří Novotný, prohrál se Spartou i potřetí v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - Plzeň

Kladno - Plzeň 3:4

Rytíři i díky prvnímu gólu Jaromíra Jágra v sezoně zlikvidovali manko 0:3, v čase 55:52 ale rozhodl v přesilovce o vítězství Plzně útočník Jan Schleiss. Jágr jako první hráč skóroval v nejvyšší domácí soutěži po 50. narozeninách.

Brno - Litvínov 3:1

Kometa přerušila proti Litvínovu sérii čtyř proher. Dvěma góly se blýskla slovenská posila Kristián Pospíšil. Chemici navzdory vedoucímu gólu ve 45. minutě prohráli počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 4:1

Bruslaři po páté porážce v řadě klesli na dvanácté místo. Karlovy Vary po sérii čtyř porážek uspěly podruhé za sebou, ve vzájemných zápasech se Středočechy vyhrály i potřetí v sezoně.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články