Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

SOUHRN 33. KOLA: Třinec s lídrem bodování Růžičkou přestřílel Liberec, Brno znovu padlo

Nejproduktivnějším týmem 33. extraligového kola byli Oceláři. Liberec si z Třince odvezl porážku 3:6 a domácí si upevnili třetí příčku. Výrazně k tomu přispěl tříbodový Martin Růžička. První místo v produktivitě si pojistil dvěma góly. Kometa už na střídačce s asistentem Jaroslavem Modrým neuspěla v Plzni, čtvrtou prohru v řadě schytala po výsledku 2:5. Pardubice přehrály 4:1 České Budějovice, a tak stále drží náskok jednoho bodu před Vítkovicemi, které uspěly v Olomouci 4:2. 

Martin Růžička slaví branku
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček

Třinec – Liberec 6:3

Po čtyřech výhrách přišlo klopýtnutí na ledě posledního Kladna a teď už zase za tři body. Třinečtí hokejisté si doma v 33. kole extraligy poradili s Libercem přesvědčivě 6:3. Nejproduktivnější hráč sezony Martin Růžička si upevnil první místo v produktivitě dvěma góly a přihrávkou, tři body za branku a dvě přihrávky si připsal Libor Hudáček. Bílí Tygři vyšli bodově naprázdno po pěti zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Liberec

Plzeň – Brno 5:2

Občerstvení realizačního týmu Kometě zatím nepomáhá. Brněnští hokejisté prohráli i počtvrté v řadě a mají osmou porážku z posledních devíti vystoupení, a to v Plzni 2:5. Sice vedli po 27 minutách 2:0, ale vedení neudrželi. Po dvou gólech dali Tomáš Mertl a Petr Kodýtek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Brno

Pardubice – České Budějovice 4:1

Pardubický lídr soutěže bodoval potřetí za sebou, s Českými Budějovicemi, které přijely se dvěma výhrami za sebou v zádech, vyhrál jasně 4:1 a udržel si první pozici v tabulce extraligy. Hokejisté z východu Čech vedli po brance Ciencialy, ale soupeř z jihu republiky dokázal ve druhé části hry vyrovnat po trefě Hanzla. Potom už ale favorit problémy nepřipustil a Vondráček, Vála a Kousal svými góly už jen upravili vítězné skóre.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - České Budějovice

Mladá Boleslav – Kladno 2:1

Kanaďan Jake Dotchin a Lotyš Kristaps Sotnieks. To jsou dva zahraniční obránci Kladna a dva jeho střelci, kteří zařídili tři body proti Mladé Boleslavi. Na ledě Mladé Boleslavi uspěli hosté 2:1. Rytíři bodovali naplno potřetí za sebou díky výhře o gól a dotáhli se bodově na předposlední Karlovy Vary. Domácí počtvrté za sebou neuspěli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Kladno

Olomouc – Vítkovice 2:4

Zápas dvou celků z top čtyřky ovládli Ostravané. Olomouc na domácím ledě padla s Vítkovicemi v utkání 33. kola extraligy 2:4. Hosté tak jsou stále o bod zpět za prvními Pardubicemi ale se zápasem navíc. Gól a nahrávku zaznamenal Petr Fridrich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Litvínov – Hradec Králové 2:3 po prodloužení

Až prodloužení muselo rozhodnout utkání na Zimním stadionu Ivana Hlinky. Hradec Králové v něm uspěl a vyhrál v Litvínově 3:2. V nastaveném čase dal vítězný gól Christophe Lalancette. Hosté vyhráli šestý z posledních sedmi zápasů. Verva prohrála potřetí za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Hradec Králové

Utkání Sparta Praha – Karlovy Vary odloženo kvůli účasti Pražanů na Spengler Cupu

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články