Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

SOUHRN 31. KOLA: Štěpánská derby pro Liberec a Plzeň, Třinec naděloval Kometě

Na Štěpána nabídla extraliga vzhledem k účasti Sparty na Spenglerově poháru šest duelů, z toho hned dvě derby a navrch prestižní souboj Hradce Králové s Českými Budějovicemi, který patřil Motoru po výsledku 4:1. V regionálních zápasech se radovali hráči Liberce a Plzně, zatímco v dalším šlágru mezi Třincem a Kometou museli Brňané strávit sedm inkasovaných branek a vysokou porážku 2:7.

Mladoboleslavský Ondřej Najman před brankou libereckého Petra Kváči
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Litvínov – Kladno 2:3

Litvínov vedl nad Kladnem 1:0 i 2:1, ale nakonec si z domácího ledu neodnesl ani bod. Rytíři dvakrát srovnali a ve třetí třetině překlopil skóre na stranu Středočechů Tomáš Plekanec. Kladno po výhře 3:2 uťalo sérii tří porážek, naopak Severočeši padli po čtyřech výhrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Kladno

Mladá Boleslav – Liberec 3:7

Bílí Tygři opanovali duel v Mladé Boleslavi a domácím navrch připravili sváteční debakl. Liberec zvítězil vysoko 7:3 a odskočil soupeři v tabulce na rozdíl pěti bodů. K hladkému triumfu nakročili vítězové už v první třetině, kterou ovládli 4:1. Dvěma góly se blýskl Martin Faško-Rudáš, tři body zaznamenali Oscar Flynn a Adam Najman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Liberec

Hradec Králové – České Budějovice 1:4

Nový hlavní kouč Českých Budějovic David Čermák odstartoval trenérskou misi v klubu výhrou. Jihočeši se radovali na ledě Hradce Králové 4:1 a uspěli po dvou porážkách. Východočeši naopak prohráli po čtyřech zápasech. Dvěma góly se přičinil o triumf Motoru Lukáš Vopelka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – České Budějovice

Plzeň – Karlovy Vary 1:0

Plzeň přerušila třízápasovou sérii porážek a udolala v západočeském derby Karlovy Vary 1:0. Brankář Dominik Pavlát vychytal čisté konto, o jedinou trefu domácích se postaral Petr Kodýtek. Plzeňští si pojistili šesté místo a na pátou Spartu ztrácí tři body, Karlovy Vary zaváhaly počtvrté za sebou a jsou předposlední o tři body před Kladnem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Karlovy Vary

Třinec – Brno 7:2

Brněnská Kometa se pořád nemůže zvednout k lepším výsledkům. Jihomoravané tentokrát nestačili na Třinec a prohráli 2:7. Oceláři si k vítězství pomohli čtyřmi přesilovkovými góly. První řada dohromady posbírala sedm bodů, Tomáš Marcinko s Martinem Růžičkou si odnesli shodnou bilanci 1+2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Brno

Olomouc – Pardubice 3:2 PP

Sváteční dresy přinesly Olomouci výhru. Hanáci přetlačili vedoucí Pardubice 3:2 po prodloužení, druhý bod vystřelil domácím Lukáš Nahodil. Východočeši přitom dvakrát vedli, ale nastavení vynutil Jan Káňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články