Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 32. KOLA: Večer ve znamení obratů. Kladno zaskočilo Třinec, Vary zvládly oslavy

Hned pět ze šesti hraných duelů 32. kola extraligy nabídlo výsledkovou otočku. Po obratu se radovaly také Vítkovice v souboji s Mladou Boleslaví a na první Dynamo, které společně se Spartou pauzírovalo, ztrácí z druhého místa bod. Vítězné byly týmy ze dna tabulky – uspěly České Budějovice, Karlovy Vary i Kladno.

Tomáš Plekanec sleduje gólovou střelu Kladna do sítě Třince
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Karlovy Vary – Litvínov 3:0

Devadesát let od založení klubu v Karlových Varech osladili Západočeši výhrou 3:0 nad Litvínovem. Střelci gólů Jiskra, Černoch a Kohout se prosadili v každé třetině a brankář Vladislav Habal zaznamenal čisté konto. Karlovarští se radovali po čtyřech zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Litvínov

České Budějovice – Olomouc 4:2

Olomouc vedla na ledě Českých Budějovic 1:0 i 2:1, ale odjíždí domů s prázdnou. Ve třetí třetině předvedli Jihočeši mohutný obrat, když se trefili Tomáš Čachotský s Lukášem Pechem a do prázdné brány Jakub Valský. Motor po triumfu 4:2 navázal na předchozí úspěch v Hradci a dotáhl se bodově na jedenáctý Litvínov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Olomouc

Vítkovice – Mladá Boleslav 5:2

Mladá Boleslav vedla na ledě druhých Vítkovic po trefě Jana Stránského, ale domácí výsledek obrátili na vítězných 5:2. Ostravané nakročili ke třem bodům ve druhé třetině, kdy odskočili do náskoku 3:1, a v závěru si výsledek pohlídali. Dvakrát se střelecky prosadil Peter Krieger a Vítkovičtí ztrácí na Pardubice bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Mladá Boleslav

Kladno – Třinec 4:3

Obhájci titulu narazili na ledě posledního týmu. Třinečtí Oceláři prohráli v Kladně 3:4 a padli po čtyřech zápasech. Naopak Rytíři uspěli podruhé v řadě i díky dvěma gólovým přihrávkám Jaromíra Jágra. Vítěznou branku si připsal Jake Dotchin.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Třinec

Brno – Hradec Králové 2:3 PP

Kometa potvrdila, že má k ideálu stále daleko. Brňané vedli nad Hradcem Králové 2:1, ale hosté vyrovnali díky trefě Lukáše Cingeľa v čase 59:36 a stejný hráč rozhodl v nastavení o vítězství 3:2 po prodloužení. Jihomoravané prohráli potřetí v řadě a na devátém místě mají náskok jen tří bodů před předposledními Karlovými Vary a šest bodů před posledním Kladnem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Hradec Králové

Liberec – Plzeň 2:1 PP

Liberec přetlačil Plzeň 2:1 po prodloužení. Severočeši prohrávali po zásahu Kryštofa Hrabíka, ale Oscar Flynn srovnal dvě minuty před koncem a v nastavení ukončil zápas po 79 sekundách. Bílí Tygři se radovali potřetí za sebou a ze sedmého místa ztrácí na šesté Západočechy dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články