Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

SOUHRN 32. KOLA: Třinec neuspěl ve šlágru na ledě Komety, Pardubice schytaly dvouciferný debakl

Kometa Brno v repríze loňského finále zdolala Třinec 4:1 a uštědřila soupeři první extraligovou porážku od 4. prosince. Oceláři navíc přišli o první místo, neboť Liberec v sobotní dohrávce nezaváhal s Mladou Boleslaví. O tři body zpět je třetí Hradec Králové po těsné výhře nad Karlovými Vary. Plzeň a Vítkovice v domácím prostředí nadělovaly - Ostravané přehráli zásluhou smršti v první třetině Zlín 6:1, "Indiáni" zostudili poslední Pardubice jedenácti brankami. 

Radost hokejistů Komety
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Liberec - Mladá Boleslav 4:1

Třemi trefami ve druhé části rozhodli hokejisté Liberce o vítězství 4:1 nad Mladou Boleslaví. V dresu Bílých Tygrů excelovala především druhá formace Marek Kvapil - Tomáš Filippi - Radan Lenc, která se postarala o tři ze čtyř gólů, a výraznou měrou zajistila domácím posun na první místo nejvyšší soutěže s náskokem bodu před Třincem. Hosté sídlí v tabulce na deváté pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Mladá Boleslav

Brno - Třinec 4:1

První utkání po Spenglerově poháru se Třinci nepovedlo, z ledu Komety si odváží porážku 1:4. V repríze loňského finále dominovali Brňané, v jejichž dresu nastoupil už i Tomáš Plekanec. Zazářil však někdo jiný. Američan Peter Mueller si připsal dva góly a jednu asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Třinec

Plzeň - Pardubice 11:1

Zoufalá sezona pardubického Dynama možná dosáhla svého pomyslného dna. Východočeši prohráli na ledě Plzně 1:11 a zůstávají poslední s pětibodovou ztrátou na třináctý Chomutov. Demolici Pardubic řídili čtyřbodoví Denis Kindl s Milanem Gulašem, dvě branky vstřelil Jan Kovář. Celkem v utkání bodovalo 16 různých hráčů Plzně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Hradec Králové - Karlovy Vary 3:2

Posedmé z posledních osmi zápasů bodoval Hradec Králové, když přehrál doma Karlovy Vary 3:2. Východočeši se tím přiblížili vedoucímu Třinci už na rozdíl dvou bodů, Oceláři mají ale dvě utkání k dobru. Vítěznou branku vstřelil v polovině utkání Petr Koukal, který asistoval u úvodní trefy Tomáše Vincoura.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Vítkovice - Zlín 6:1

Vítkovičtí hokejisté jsou momentálně v dobré formě, což potvrdili hladkým domácím vítězstvím 6:1 nad Zlínem. O jasných třech bodech rozhodli už v první třetině, kdy na úvodní trefu Dominika Lakatoše odpověděli pěti góly a z brány vyhnali Jakuba Sedláčka. Dvakrát v zápase skóroval reprezentant Patrik Zdráhal. Hosté utrpěli těžký debakl i přesto, že soupeře dvojnásobně přestříleli v poměru 50:25.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Zlín

Litvínov - Olomouc 1:4

Olomouc ukončila sérii pěti porážek, když zvítězila 4:1 na ledě Litvínova a přeskočila svého soupeře na sedmém místě tabulky. Gólem a asistencí se o to zasloužil Jan Knotek, který si zároveň na konci druhé třetiny ve vlastním oslabení připsal vítěznou trefu. Chemici prohráli doma třetí z posledních čtyř zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články