Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Hradec, či Sparta. Velké dilema Karla Pilaře

Hradec Králové Ještě týden a poté skončí dohoda, která poslala zkušeného hokejového obránce Karla Pilaře na hostování z pražské Sparty do Hradce Králové. Jestli zůstane na východě Čech i poté, není momentálně jasné.

Karel Pilař
zdroj: ČTK autor: Milan Kammermayer

"Mám o čem přemýšlet," řekl Pilař po zápase 40. kola extraligy, v němž Hradec Králové porazil Vítkovice 4:3. Po utkání byl vyhlášen nejlepším hráčem domácích, k výhře přispěl asistencí na vítěznou Kukumberkovu trefu.

"Vyplynulo to ze situace. Nejdřív jsem chtěl střílet, ale pak jsem si ho všiml. Led nebyl dobrý, puk poskakoval, ale tentokrát to vyšlo," popsal Pilař situaci ze třetí třetiny. Na ledě strávil více než 23 minut, po zranění spoluhráče Mikuše se točili na postu pravého obránce vlastně jen dva muži Pilař s Pláňkem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

"Když jsem šel do Hradce, přál jsem si, abych si zahrál víc než ve Spartě. Ale tohle bylo možná moc," usmál se Pilař. Zda si bude klíčovou roli v Mountfieldu užívat i dál, však ještě není jasné.

"Jak to dopadne? Možná je to na mě. Ale zatím nejsem rozhodnutý," pronesl mistr světa z roku 2010. Pokud v Hradci příští týden skončí, bude jeho loučení stylové, jako poslední zápas by mohl odehrát velké derby, duel na ledě Pardubic.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články