Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 54. KOLA: Hradec Králové vládne extralize, Třinec zaváhal a Zlín drží naději

Šesté vítězství v řadě, šest gólů v síti Plzně. Hokejisté vedoucího Hradce Králové deklasovali soupeře ze západu Čech 6:1 a odskočili druhému Třinci na rozdíl tří bodů. Oceláři totiž doma prohráli 2:4 s Libercem. Nezdar kousalo i třetí pardubické Dynamo, které v bláznivé přestřelce padlo v Karlových Varech výsledkem 4:5. Poslední Zlín se naopak podruhé za sebou radoval, když po samostatných nájezdech udolal Olomouc 3:2.

Radek Smoleňák z Hradce Králové skóruje v utkání proti Plzni
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Hradec Králové - Plzeň 6:1

Šlágr se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch vedoucího Hradce Králové. Mountfield totiž čtvrtou Plzeň rozstřílel 6:1 a odskočil druhému Třinci na rozdíl tří bodů. Hattrickem se blýskl Kevin Klíma, kterému ve střelecké listině sekundovali Radek Smoleňák, Bohumil Jank a Kelly Klíma. V dresu hostujícího týmu obstaral korekci Ludwig Blomstrand.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Třinec - Liberec 2:4 (dohrávka 39. kola)

Repríza loňského finále skončila vítězstvím hostujícího Liberce. Bílí Tygři zdolali Oceláře 4:2 zejména díky skvělému výkonu brankáře Jaroslava Pavelky, který lapil 42 střel, a na čtvrtý pokus v sezoně se slezským soupeřem bodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Karlovy Vary - Pardubice 5:4

Bláznivou přestřelku viděli fanoušci v Karlových Varech, kde domácí hokejisté zdolali 5:4 Pardubice. Třemi body za gól a dvě asistence zazářil Jiří Černoch, v hostujícím dresu dvakrát skóroval Robert Říčka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice

Litvínov - Mladá Boleslav 3:1

Velmi důležitou výhru zaznamenal Litvínov. Mladou Boleslav totiž porazil 3:1 a čtrnáctému Kladnu unikl na rozdíl pěti bodů. Verva tak bodovala poprvé po deseti duelech, z nichž uspěla v jediném. Bruslařský klub si připsal sedmou porážku z posledních osmi zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Zlín - Olomouc 3:2 po samostatných nájezdech

Z druhého vítězství v řadě se radovali hokejisté Zlína. Olomouc zdolali 3:2 po samostatných nájezdech a snížili manko na předposlední Kladno na 12 bodů. V dovednostní disciplíně rozhodl o úspěchu Beranů lotyšský útočník Patriks Zabusovs.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Sparta Praha - Vítkovice 2:3 po samostatných nájezdech

Třetího vítězství v řadě dosáhly Vítkovice. Tentokrát se radovaly na ledě pražské Sparty, kde triumfovaly výsledkem 3:2 po samostatných nájezdech. V čase 58:54 nejprve vyrovnal Dominik Lakatoš a v dovednostní disciplíně byl jediným úspěšným střelcem Rostislav Marosz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Vítkovice

České Budějovice - Kometa Brno 3:1

Vynikající formu mají hokejisté Českých Budějovic, což potvrdili i v 54. kole. Vyhráli osmé z posledních devíti utkání, tentokrát nad Kometou Brno 3:1, a opět posílili svou šanci na místenku mezi elitním kvartetem. Dvěma góly se blýskl Martin Hanzl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Brno

Hlavní zprávy

Nejčtenější články