Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN 38. KOLA: Boleslav se přiblížila Třinci, Sparta mu naopak odskočila po výhře v Brně

Po šlágrech 38. kola extraligy se situace v tabulce zamotala. Zatímco vedoucí Sparta po výhře nad Kometou 4:2 vede pořadí o šest bodů před Třincem, Oceláři si situaci zkomplikovali a po porážce v Mladé Boleslavi 2:3 vedou před Bruslařským klubem jen o bod. Situace na dalších místech se také vyrovnala. Zatímco Liberec bral ze Zlína jen dva body, Plzeň vítězstvím nad Hradcem Králové 5:3 uzmula čtvrtou příčku právě na úkor Bílých Tygrů.

Radost hráčů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Plzeň – Hradec Králové 5:3

Duel pátého se šestým zvládla lépe Plzeň, která si poradila s Hradcem Králové 5:3. Hostům nepomohly ani dvě trefy kapitána Radka Smoleňáka. Za domácí se zas dvakrát prosadil Filip Přikryl a pomohl západočeskému klubu přerušit sérii čtyř porážek v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Hradec Králové

Zlín – Liberec 2:3 SN

Předposlední Zlín se nezalekl lépe postaveného soupeře a před utkáním čtvrtý Liberec pořádně potrápil. Berani sice dvakrát prohrávali, ale pokaždé dokázali gólově zareagovat a nakonec si vynutili nájezdy. V nich ale hostujícím Bílým Tygrům vystřelil výhru 3:2 v deváté sérii Jaroslav Vlach.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Liberec

České Budějovice – Litvínov 3:4

Motor držel krok s Litvínovem dvě třetiny, ale z utkání si nakonec neodnesl ani bod. Severočeši šli ve třetí třetině potřetí v zápase do vedení, ale na góly Tomáše Pospíšila a Viktora Hübla odpověděl jen Miroslav Forman, který upravil na konečných 3:4. Jihočeši vyšli počtvrté za sebou bodově naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Litvínov

Mladá Boleslav – Třinec 3:2

Vypadalo to na vzepětí Ocelářů, nakonec ale šlágr kola pro sebe získali domácí Středočeši. Mladá Boleslav přetlačila Třinec 3:2 díky vítěznému gólu Jakuba Kotaly ze 49. minuty a na Slezany ztrácí ze třetího místa už jen jeden bod. Bruslaři navíc uťali sérii tří proher.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Třinec

Vítkovice – Olomouc 2:1

Těsný duel mezi Vítkovicemi a Olomoucí patřil domácím Ostravanům. Hosté sice vedli po zásahu Davida Ostřížka, ale o obrat na 2:1 se postarali Dominik Lakatoš v přesilovce a Jan Hruška. Vítkovičtí odskočili Moře na rozdíl tří bodů a jsou desátí, Hanáci drží poslední postupovou příčku do play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Olomouc

Brno – Sparta 2:4

Důležité vítězství proti rivalovi si připsala Sparta. Pražané uspěli v Brně, kde se radovali po výsledku 4:2 a vypracovali si na čele tabulky šestibodový náskok před druhým Třincem. Góly hostů zařídili Pech, Kudrna, Horák a do prázdné branky Řepík. Za Brňany se prosadili jen Holík s Pláškem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Sparta

Karlovy Vary – Pardubice 3:4

V předehrávce předvedly Pardubice skvělý obrat a z Karlových Varů si odvezly výhru 4:3. Energie brzy vedla 2:0 a pak ještě 3:1, ale výsledkovou otočku zařídili Ďaloga a dvakrát Camara. Dynamo si pojistilo v přímém souboji sedmé místo a odskočilo Západočechům na rozdíl čtyř bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články