Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024

SOUHRN 29. KOLA: Vánoční gólové nadílky viděli diváci ve Zlíně a v Boleslavi. Třinec neuspěl na Spartě

Bohaté gólové hody nabídlo předvánoční 29. extraligové kolo. Hned 14 branek padlo ve Zlíně, devět zase v Mladé Boleslavi. Pokaždé se radovali domácí. Pardubice vydolovaly ze souboje s Litvínovem jen bod, zato Sparta si poradila s Třincem a odskočila mu na šest bodů. Karlovy Vary potvrdily výbornou formu, odneslo to Kladno. Radovala se i Plzeň, která udolala Hradec Králové.

Zlínský Tomáš Fořt slaví gól
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Karlovy Vary – Kladno 3:1

Energie se veze na vítězné vlně. Karlovarští přidali pátý triumf za sebou, když tentokrát přetlačili Kladno 3:1. Za nerozhodného stavu se prosadili zástupci čtvrté řady Kohout s Mikúšem. Západočeši se drží v elitní šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Kladno

Litvínov – Pardubice 4:3 SN

Dynamo prohrávalo na ledě Litvínova už 1:3, ale v závěru si dvěma góly Poulíčka a Mandáta vynutilo aspoň prodloužení. Zápas nakonec Pardubičtí do vítězného konce nedotáhli, v nájezdech se dařilo "chemikům" a po výhře 4:3 přidali další dva body do tabulky. Severočeši tak odskočili Pardubicím na rozdíl šesti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Pardubice

Zlín – Olomouc 8:6

V nečekaný gólostroj se změnil souboj mezi Zlínem a Olomoucí. Nakonec se po divokém výsledku 8:6 radovali Berani, když ve 49. minutě upravil Fryšara na 6:5 a naposledy v utkání zrušil remízový stav. V závěru padly ještě tři góly, ale Hanáci už nesrovnali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Olomouc

Mladá Boleslav – Brno 5:4 PP

Mladé Boleslavi se proti Kometě daří. Středočeši to potvrdili i potřetí v sezoně, když vyhráli 5:4 v prodloužení. Brňané vedli 1:0 i 4:3, ale domácí vyrovnali díky Klepišovi a v nastavení přisoudil Bruslařskému klubu bod navíc Lunter. O všechny góly hostů se postaral první Holíkův útok.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Kometa Brno

Sparta – Třinec 3:2

Mohli se na soupeře bodově dotáhnout, místo toho ale Pražané odskočili Třinci na rozdíl šesti bodů. Oceláři podlehli Spartě 2:3, když o výhře domácích rozhodl tříbodový Vladimír Růžička. Sparťanský útočník dal dva góly a asistencí se podílel i na třetím z hole Miroslava Formana.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Třinec

Hradec Králové – Plzeň 0:3

Taktickou bitvu mezi Hradcem Králové a Plzní ovládli hosté ze západu Čech. Parta okolo Milana Gulaše zvítězila na ledě soupeře 3:0, když se postupně prosadili Rob, Mertl i Gulaš. Východočeši nasazovali speciální formaci na nejproduktivnějšího hráče soutěže, ale přesto měl kapitán Plzně prsty ve druhém gólu a v závěru sám přidal pojistku do prázdné brány. Brankář Dominik Frodl si navíc připsal pátou nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Plzeň

Hlavní zprávy

Nejčtenější články