Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 28. KOLA: Liberecká jízda pokračuje, Karlovy Vary přidržely Pardubice u dna

Třináctka tentokrát není vůbec nešťastné číslo, alespoň pro hokejisty Liberce ne. Ti už totiž ve třináctém zápase po sobě bodovali, tentokrát jim ve 28. kole extraligy nedokázala vzdorovat ani vedoucí Sparta, kterou porazili 4:1, jsou jen bod za ní a mají o dva zápasy méně. Na třetí místo mohla jít Mladá Boleslav, ale v Olomouci padla v nájezdech. Na zlaté body sahaly poslední Pardubice, ale nakonec jim zbyl po prohře v prodloužení s Karlovými Vary jen bod.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Kladno - Hradec Králové 3:1

Stále bez zraněného Jaromíra Jágra hokejisté Kladna po dvou porážkách zabrali. Doplatil na to Hradec Králové, který tak prodloužil svou sérii porážek už na tři. Dvěma góly se na výhře kladenského celku podílel útočník Ladislav Zikmund, který se trefil ve čtvrtých minutách první i druhé třetiny, třetí gól přidal v závěrečné třetině Jakub Strnad. Za hosty snížil na konečných 1:3 Radek Smoleňák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - Hradec Králové

Plzeň - Litvínov 6:2

Letošní extraligový suverén Milan Gulaš dál uniká svým pronásledovatelům na čele kanadského bodování. V domácím utkání Plzně s Litvínovem dal západočeský útočník dvě branky a na další dvě přihrál a významnou měrou tak přispěl k výhře Plzeňských 6:2. Severočeši ztratili zápas již během úvodní třetiny, ve které sice brzy vedli, ale poté čtyřikrát inkasovali. Západočeši si pomohli čtyřmi využitými přesilovkami.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Verva Litvínov

Zlín - Vítkovice 3:2 v prodl.

Boj o zlaté body ve spodní části tabulky nakonec vyzněl pro Zlín. Ten měl v základní hrací době namále, když vyrovnal až v poslední minutě, kdy se trefil francouzský hokejista Valentin Claireaux. V nastaveném čase pak vystřelil dva body domácímu celku Bedřich Köhler.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Vítkovice

Liberec - Sparta Praha 4:1

Liberec porazil vedoucí tým extraligy a je za ním jen o bod druhý, ale má ještě dva zápasy k dobru. Sparta v Liberci dokázala jen ve druhé třetině vyrovnat na 1:1, ale další góly už stříleli domácí. Nejpilnější v tomto směru byl jednoznačně Radan Lenc, který dal tři ze čtyř branek vítězů. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Sparta

Olomouc - Mladá Boleslav 3:2 po s.n.

Až samostatné nájezdy musely rozhodnout o vítězi duelu mezi Olomoucí a Mladou Boleslaví. Šťastnější nakonec byli domácí Hanáci, kteří zvítězili 3:2 poté, co v sedmé sérii rozhodl Petr Kolouch. Oba góly hostů vstřelil Žiga Jeglič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Pardubice - Karlovy Vary 5:6 v prodl.

Slušná přestřelka se odehrála v Pardubicích. Poslední celek tabulky na svém ledě sice v úvodu druhé třetiny prohrával už 0:3, ale pěti góly za sebou dokonale otočil skóre. Jenže soupeř se nevzdal a dvěma góly si v závěru třetí třetiny vynutil prodloužení. V něm pak rozhodl zápas pro hosty Ondřej Beránek. Mužem utkání byl Tomáš Rachůnek, který dal tři góly vítězů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Karlovy Vary

Oceláři Třinec - Kometa Brno 1:4 (hráno 16. 12.)

Mistr z Třince podlehl v předehrávce 28. kola hokejové extraligy před svými fanoušky Kometě Brno 1:4. Ta přitom v předchozích sedmi utkáních na stadionech soupeřů získala jediný bod. Tentokrát ji ale táhl dvěma góly a asistencí Martin Zaťovič. Kapitán hostů, který před dvěma dny hrál s reprezentací v Moskvě proti Rusku, dal v sezoně už 17 branek. Víc jich nastřílel jen Milan Gulaš z Plzně (23). Gól a přihrávku si připsal Peter Mueller, který se vrátil do sestavy poprvé od devátého kola a operace ramene.

Je nám líto, video expirovalo.
Kometa Brno vyhrála v Třinci
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články