Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 24. KOLA: Večer hattricků. Boleslav, Vary, Plzeň a Třinec natáhly vítězné série

Extraliga prožila hrací den plný hattricků. Hned tři hráči se v zápasech 24. kola radovali z gólu hned třikrát – brněnský Peter Schneider, plzeňský Filip Přikryl a pardubický Jan Mandát. Na čele tabulky se nic nezměnilo, protože jak vedoucí Třinec, tak za ním také Plzeň, Karlovy Vary a Mladá Boleslav prodloužily své série triumfů.

Radost hráčů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Plzeň – Zlín 7:5

Plzeň vedla nad Zlínem už 6:0, ale nakonec bylo ze zápasu pořádné drama. Berani se vrátili do utkání slepenými góly na konci druhé třetiny, ale vyrovnat se už hostům nakonec nepodařilo, a tři body si tak připsali Západočeši po divokém výsledku 7:5. Hattrickem se o to přičinil plzeňský útočník Filip Přikryl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Třinec – Litvínov 4:2

Více než čtyřleté čekání na výhru Litvínova v Třinci pokračuje. Chemici sice na ledě Slezanů vedli po trefě Zdráhala, ale výsledkovou otočku na 4:2 zařídili Kundrátek, dvougólový Marcinko a Jaroměřský. Nic na tom nezměnilo ani snížení hostujícího Zygmunta v závěru. Oceláři se radovali popáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Litvínov

Karlovy Vary – Liberec 4:3

Problémy Liberce se prohlubují. Severočeši nezvládli utkání v Karlových Varech, ačkoli vedli už 3:1, a nakonec padli 3:4. Obrat domácích Západočechů v posledních osmi minutách obstarali Koblasa, Skuhravý a Kaše. Bílí Tygři prohráli počtvrté za sebou, v sérii navíc inkasovali už 19 branek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Liberec

Mladá Boleslav – Hradec Králové 5:2

Hradci Králové se nepodařilo sesadit Mladou Boleslav z vítězné vlny. Středočeši po výhře 5:2 zvítězili popáté za sebou, přeskočili svého soupeře a drží se těsně za elitní čtyřkou na pátém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Hradec Králové

Vítkovice – Pardubice 1:5

Dynamo si vyšláplo na Vítkovice a zvítězilo 5:1. Třemi góly se o to přičinil pardubický Jan Mandát. Ostravané padli počtvrté za sebou a před Východočechy jsou už jen o tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Brno – Olomouc 5:1

Brňané uspěli potřetí ze čtyř zápasů, tentokrát zdolali Olomouc 5:1. Nejvíc se o to zasloužil Peter Schneider, který se prosadil při hře pět na pět, v oslabení a následně i v přesilové hře. Dvakrát se trefil Peter Mueller.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Olomouc

České Budějovice – Sparta 1:5

České Budějovice doma znovu prohrály, tentokrát se Spartou 1:5 v předehrávce 24. kola. Pražané nakročili k pohodlnému vítězství v prostřední části hry, kdy se prosadili Andrej Kudrna a dvakrát celkově čtyřbodový Roman Horák. Dvěma premiérovými góly ve sparťanském dresu se blýskl i Vladimír Sobotka. Motor tak na první domácí úspěch stále marně čeká.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články