Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

SOUHRN 38. KOLA: Vítkovice přehrály Liberec v nájezdech, Energie zabrala v Pardubicích

Vítkovice zvítězily ve šlágru 38. kola extraligy nad Libercem 2:1 po samostatných nájezdech a svému soupeři na druhém místě tabulky se přiblížily na rozdíl jediného bodu. Na první příčce se tak osamostatnil Třinec, po jasném vítězství 4:0 v Chomutově má na Bílé Tygry dvoubodový náskok. Hradec neuspěl v přestřelce v Mladé Boleslavi a na čtvrté pozici musí odrážet útok rozjeté Plzně. Indiáni přejeli Litvínov 7:1 zejména zásluhou hattricku Milana Gulaše. V souboji dvou trápících se týmů vyhrály Karlovy Vary v prodloužení v Pardubicích 3:2, uspěla i Olomouc na ledě Zlína.

Radost hokejistů Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice – Liberec 2:1 SN

Bitvu dvou týmů z první čtyřky zvládly lépe Vítkovice, když udolaly Liberec 2:1 po samostatných nájezdech. O deváté domácí výhře Ostravanů v řadě rozhodl v osmé sérii rozstřelu Ondřej Roman. Bílí Tygři udrželi druhou příčku, Ostravané už na ně ale ztrácí pouze bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

Pardubice – Karlovy Vary 1:2 PP

První vítězství v roce 2019 si připsali hokejisté Karlových Varů. A Energie ukončila sérii osmi porážek v pravý čas, když uspěla 3:2 v prodloužení na ledě posledních Pardubic. Vítěznou branku vstřelil v 63. minutě David Gríger, který předtím ve třetí třetině smazal jednogólový náskok domácích. Dynamo nenavázalo na poslední úspěch proti Olomouci a prohrálo osmé z posledních devíti utkání. Na Západočechy ztrácí Pardubice už dvanáct bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary

Plzeň – Litvínov 7:1

Na pět zápasů prodloužila svou vítěznou sérii Plzeň, když rozdrtila Litvínov 7:1. První třetinu ještě Severočeši přečkali s jedním inkasovaným gólem, během prostřední dvacetiminutovky ale domácí třemi trefami definitivně utkání ovládli a závěr v poklidu dohráli. Hattrickem a jednou asistencí zazářil plzeňský kapitán Milan Gulaš. Litvínovští prohráli popáté z posledních sedmi utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Mladá Boleslav – Hradec Králové 8:5

Nejlepším možným způsobem se v novém působišti uvedl Radim Zohorna. Útočník, který na začátku týdne přišel z Brna výměnou za Jakuba Orsavu, dvěma brankami podpořil vítězství Mladé Boleslavi 8:5 nad Hradcem Králové. Gólově bohaté utkání rozhodli domácí Bruslaři v závěru třetí třetiny třemi góly v rozmezí dvou minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Zlín – Olomouc 1:2

Olomouc v souboji dvou týmů na hraně postupové desítky zvítězila ve Zlíně 2:1 a odskočila svému soupeři na rozdíl pěti bodů. Domácí sice vedli zásluhou Hermana, ale Knotek s Irglem ve třetí třetině v přesilovkách otočili výsledek. Kohouti zvítězili po Novém roce teprve potřetí, a opět venku, 27 zákroky k tomu přispěl brankář Lukáš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Chomutov - Třinec 0:4

Vedoucí Třinec zvítězil na ledě předposledního Chomutova 4:0. Oceláři zabrali po dvou prohrách, dvěma góly se na tom podílel útočník Jiří Polanský. Gólman Šimon Hrubec udržel počtvrté v sezoně čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články