Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

SOUHRN 49. KOLA: Sparta se vrátila do hry o první místo, Kometa je po páté výhře k nezastavení

Situace v elitní čtyřce tabulky hokejové extraligy se neustále zamotává a i po 49. kole je nejasná. Mladá Boleslav zůstává na třetím místě, ačkoli padla v Litvínově 3:6. Na čtvrté místo se vrátil Liberec, který přetlačil Plzeň 2:1 v prodloužení. Z pozic pro čtvrtfinále naopak vypadl Hradec Králové. Východočeši nestačili na Kometu, ta přitom zvítězila po výsledku 4:1 popáté za sebou. Bitva o Prezidentský pohár je otevřená poté, co Sparta porazila Třinec 4:2.

Hokejisté Sparty se radují
zdroj: ČTK autor: Michaela Říhová

Litvínov – Mladá Boleslav 6:3

Litvínov se veze na vítězné vlně v pravý čas. Čtvrté vítězství v řadě si připsal proti Mladé Boleslavi po obratu, když prohrával 0:1 i 1:2, ale nakonec se radoval 6:3. Dvěma trefami k tomu pomohl obránce Irving, útočník Lukeš zaznamenal čtyři body za gól a tři asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Mladá Boleslav

Zlín – Vítkovice 4:6

Vítkovice daly rychle zapomenout na porážku v Plzni. Ostravané si proti Zlínu pomohli přesilovými hrami, když hned čtyři proměnili, a nakonec slavili triumf 6:4. Hruškův útok vyprodukoval čtyři góly. Berani dvakrát snížili na rozdíl jediné branky, ale srovnat se jim nepodařilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Vítkovice

Liberec – Plzeň 2:1 PP

V souboji dvou týmů pomýšlejících na nejlepší čtyřku byl úspěšnější Liberec. Severočeši doma přetlačili Plzeň 2:1 v prodloužení, když na trefu hostujícího Kodýtka zareagoval Gríger a v nastavení rozhodl Bulíř. Liberečtí zůstávají čtvrtí s pětibodovým náskokem před šestými Západočechy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Plzeň

Hradec Králové – Brno 1:4

Kometa zvítězila v Hradci Králové 4:1 a radovala se popáté v řadě. Peter Mueller přidal další gól do sbírky, dvakrát se prosadil z přesilovky Peter Schneider. Východočeši po dvou zápasech neuspěli a neudrželi se v elitní čtyřce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Brno

Olomouc – Karlovy Vary 4:3 PP

Karlovy Vary vedly na ledě Olomouce už 3:1, přesto získaly jen bod. Hanáci nejprve vyrovnali po gólech Nahodila a Olesze v posledních dvou minutách a v nastavení rozhodl Strapáč. Západočeši pokračují v horším období, z posledních čtyř duelů získali jen tři body a zůstávají devátí s tříbodovou ztrátou na Kometu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Karlovy Vary

Pardubice – České Budějovice 5:1

Po čtyřech porážkách Pardubice zase zabraly. Tentokrát si poradily s Českými Budějovicemi po obratu 5:1. Dynamo se tak drží na sedmé příčce, Motor ztrácí tři kola před koncem základní části na předposlední Zlín sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – České Budějovice

Sparta – Třinec 4:2

V přímém souboji o Prezidentský pohár uspěla druhá Sparta, která porazila vedoucí Třinec 4:2 a tři zápasy před koncem základní části snížila manko na první místo na jediný bod. Slezané dvakrát srovnali krok, ale na trefy Sukela a Formana už odpověď nenašli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články