Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ME Maďarsko

SOUHRN 42. KOLA: Třinec nadále prohání Spartu a oba dál vítězí, uspěly i Liberec s Hradcem

Hokejová extraliga zakončila třetí čtvrtinu zápasů základní části 42. kolem. Dva nejlepší kluby, Sparta i Třinec, si poradily se svými soupeři a prodloužily vítězné série. Pražané se radovali po výhře 5:2 nad Karlovými Vary už pošesté za sebou, Slezané popáté po triumfu 7:1 v derby proti Vítkovicím. Tři body získali hráči Liberce, Hradce Králové, Mladé Boleslavi, Komety Brno a Pardubic.

Spokojení hokejisté Sparty
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Hradec Králové – Zlín 5:2

Berani vedli na ledě Hradce Králové po zásahu Jakuba Šlahaře, ale domácí výsledek obrátili na konečných 5:2. Třemi góly se o to přičinil Vladimír Růžička mladší. Východočeši zvítězili nad Zlínem i potřetí v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Zlín

Sparta – Karlovy Vary 5:2

Sparta bodovala ve dvanáctém zápase v řadě, tentokrát Pražané přehráli Karlovy Vary 5:2 a udrželi se v čele tabulky před Třincem. Sparta rozhodla o svém vítězství v druhé polovině prostřední části, kdy si vytvořila tříbrankový náskok. Dvěma góly přispěl k úspěchu Robert Říčka. Energie v posledních sedmi duelech získala pouhé tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Karlovy Vary

Třinec – Vítkovice 7:1

Třinec přehrál jednoznačným způsobem Vítkovice 7:1 a v domácím prostředí uspěl v derby i podruhé. Pod vysokou výhrou se podepsal třemi body nedávno příchozí Michael Špaček, dvě branky zaznamenal Miloš Roman. Hosté sice vedli po trefě Alexandra Malleta, ale nakonec prohráli počtvrté z posledních pěti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Litvínov – Liberec 1:6

Liberec napravil nedělní domácí zaváhání s Olomoucí a zvítězil v Litvínově jasně 6:1. Bílí Tygři vyhráli desátý ze třinácti duelů v letošním kalendářním roce a vrátili se na čtvrté místo tabulky. Dvěma góly přispěl k vítězství Michal Birner, na tři branky přihrál obránce Tomáš Hanousek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec

Mladá Boleslav – Plzeň 3:2

Mladá Boleslav přetlačila Plzeň 3:2 a přeskočila Škodu v tabulce. Středočechy dostali na třetí místo pořadí Jan Stránský dvěma góly a další trefou David Šťastný, za hosty korigoval dvakrát Jakub Pour. Bruslaři mají náskok dvou bodů před čtvrtým Libercem i pátou Plzní.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Plzeň

České Budějovice – Brno 2:4

Kometa Brno zvítězila v souboji dvou týmů s velmi špatnou aktuální formou v Českých Budějovicích 4:2. Pro Jihomoravany je to teprve druhý plný bodový zisk z posledních osmi zápasů. Výrazně se na něm podíleli Peter Mueller s Petrem Zámorským, oba byli shodně u tří branek vítězů. Motor od poloviny ledna v osmi utkáních získal jen dva body a dál je s odstupem poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Brno

Pardubice – Olomouc 5:2

Olomouc sahala na ledě Pardubic po bodech, nakonec jí Dynamo nenechalo žádný. Východočeši odskočili Hanákům díky dvěma přesilovkovým gólům a celkově třem bodům Anthonyho Camary a na konečných 5:2 upravili v závěru Matěj Blümel a Ondřej Roman. Dvěma přihrávkami se uvedl pardubický navrátilec Tomáš Zohorna. Pardubice se radovaly po třech zápasech, Olomouc zůstává na posledním postupovém místě do play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články