Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA 2023/2024

SOUHRN 41. KOLA: Frodl vychytal druhou nulu za sebou, Liberec po jedenácti zápasech nebodoval

Vedoucí duo ani ve 41. kole extraligy nezaváhalo. Sparta i počtvrté v sezoně přehrála Zlín a drží dvoubodový náskok před Třincem, který si poradil s Karlovými Vary. Na třetí místo se vrátila Plzeň, Dominik Frodl vychytal druhou nulu za sebou a "indiáni" porazili Pardubice 3:0. O jedenáctizápasovou sérii s alespoň jedním získaným bodem přišel Liberec, Bílí Tygři podlehli doma Olomouci 1:2. Utkání Vítkovic s Hradcem Králové rozhodl až v osmé sérii nájezdů Lukáš Cingel. České Budějovice nepotvrdily páteční výkon z Hradce a přenechaly všechny body Mladé Boleslavi. V sobotní předehrávce Kometa neuspěla proti Litvínovu a prohrála potřetí za sebou.

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

Plzeň - Pardubice 3:0

Plzeň se vrátila na třetí místo tabulky, když porazila Pardubice 3:0. Domácí uspěli díky jednomu gólu v každé z třetin, naopak hosté nedokázali překonat brankáře Dominika Frodla ani jednou a ten si připsal druhou nulu za sebou a zároveň v ročníku. Vítěznou trefu zaznamenal již po 67 vteřinách útočník Jan Eberle.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Pardubice

Vítkovice - Hradec Králové 3:4 SN

Hradec Králové zvítězil na ledě Vítkovic 4:3 po samostatných nájezdech. Ostravané vedli, Východočeši poté otočili na 3:1, vítězný gól dal však až v osmé sérii nájezdů útočník Lukáš Cingel. U všech branek domácích byl útočník Petr Fridrich, jenž dvakrát skóroval a na jeden gól nahrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

Zlín - Sparta 2:4

Sparta vyhrála ve Zlíně 4:2 a nadále vede tabulku soutěže o dva body před Třincem. Pražané uspěli popáté za sebou, ve čtyřech vzájemných soubojích v sezoně jim předposlední Berani neuzmuli ani bod. Domácí vedli, sparťanům se pak podařilo otočit z 0:1 na 3:1 během 99 sekund. První výhru oslavil v jejich dresu na druhý pokus brankář Alexander Salák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Sparta

Třinec - Karlovy Vary 6:3

Oceláři porazili na svém ledě Karlovy Vary 6:3 a vyhráli sedmé z posledních osmi utkání. Třinec získal klíčový náskok během 29. až 33. minuty, kdy třemi brankami zlomil nerozhodný stav 2:2. Domácí využili tři přesilové hry. Pod vítězství se podepsali dvěma zásahy Michal Kovařčík a třemi přihrávkami Michael Špaček. Energie prohrála popáté z posledních šesti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Karlovy Vary

České Budějovice - Mladá Boleslav 2:6

Mladá Boleslav vyhrála v Českých Budějovicích 6:2 a i počtvrté v sezoně nováčka porazila. Bruslaři se tak radovali z teprve druhého vítězství za posledních sedm vystoupení. Hráči Motoru nenavázali na páteční výhru v Hradci Králové 2:1 po nájezdech a vyšli naprázdno pošesté z uplynulých sedmi duelů. Dvakrát za Bruslařský klub skóroval útočník Jan Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Mladá Boleslav

Liberec - Olomouc 1:2

Liberec po dlouhé sérii jedenácti utkání nebodoval, Bílí Tygři podlehli doma Olomouci 1:2. Domácí v utkání od 28. minuty vedli trefou Dávida Grígera, Olomouci ale vyšel vstup do třetí třetiny a dvěma góly v rozmezí 44. a 48. minuty dokázala skóre zápasu otočit díky Jiřímu Ondruškovi a Davidu Ostřížkovi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Olomouc

Brno - Litvínov 3:4

Brnu se v poslední době vůbec nedaří. Tým majitele a trenéra Libora Zábranského nezvládl důležitý souboj s Litvínovem, ačkoli vedl 2:0 po trefách Petera Muellera. Severočeši však výsledek otočili a po srovnání domácích rozhodl o pouhých 17 sekund poté Tomáš Pospíšil o výhře hostů 4:3. Jihomoravané padli pošesté ze sedmi posledních duelů a dovolili soupeři dotáhnout se v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Litvínov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články