Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

SOUHRN 35. KOLA: Bruslaři si po změnách hned vyšlápli na Kometu, Liberec vykradl Spartu

Gólově bohaté bylo 35. kolo hokejové extraligy. V Mladé Boleslavi padlo 10 branek, když Bruslaři po konci Ladislava Čiháka pod dočasným koučem Petrem Hakenem rozstříleli Kometu 7:3. V Pardubicích to bylo ještě o branku víc, když Dynamo přestřílelo Karlovy Vary 7:4 a nadále drží dva body náskok v čele na Vítkovice. Osm tref diváci viděli v Olomouci, která si poradila 6:2 s Kladnem. Sparta pak neudržela vedení 2:0 a padla 2:5 s Libercem, který potvrdil dobrou formu.

Mladoboleslavský David Šťastný slaví trefu proti Brnu
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Sparta Praha – Liberec 2:5

Z posledních pěti zápasů čtyři výhry nyní počítá Liberec. Poslední úspěch byl cenný, protože na ledě Sparty v 35. kole extraligy prohrávali Bílí Tygři 0:2, ovšem zápas otočili na výsledek 5:2. První výhru ve třetím vzájemném duelu sezony slavili hosté díky dvěma gólům a přihrávce Tomáše Filippiho a dvěma trefám Michala Birnera.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy Sparta – Liberec

Mladá Boleslav – Kometa Brno 7:3

Po sérii pěti porážek vítězství ve velkém stylu. Hokejisté Mladé Boleslavi jasně přehráli Kometu Brno na domácím ledě 7:3 v utkání 35. kola extraligy. Po konci trenéra Ladislava Čiháka tým vedl dočasně jako hlavní kouč Petr Haken. Z kádru Bruslařů vyčnívali dvougóloví a celkově tříbodoví David Šťastný a Martin Pláněk. Brňané prohráli devátý z posledních jedenácti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Kometa Brno

Pardubice – Karlovy Vary 7:4

Pardubice dál vedou tabulku extraligy o dva body a potvrdily to divokým vítězstvím 7:4. V Enteria areně zvládly zápas 35. kola proti Karlovým Varům. Tomáš Vondráček vstřelil hattrick a hostující Jan Hladonik dva góly. Vedoucí Dynamo vyhrálo potřetí za sebou, Karlovy Vary naopak na dvě předchozí výhry nenavázaly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Karlovy Vary

České Budějovice – Vítkovice 0:2

Jednou přes prodloužení a dvakrát v základní hrací době vyhráli hokejisté Vítkovic v této sezoně nad Motorem. Naposledy v utkání 35. kola extraligy si Ostravané odvezli tři body z Českých Budějovic za výhru 2:0. Skórovali Dominik Lakatoš a Lukáš Krenželok. Brankář Aleš Stezka vychytal nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy České Budějovice – Vítkovice

Třinec – Litvínov 3:2 po prodloužení

Vypadalo to po dvou brankách Marka Daňa na pohodovou cestu za třemi body, ale Třinec si duel 35. kola extraligy zkomplikoval. Oceláři ztratili vedení 2:0, ale Litvínov nakonec udolali díky brance Andreje Nestrašila 3:2 v prodloužení. Verva prohrála popáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Litvínov

Olomouc – Kladno 6:2

Hanáci zabrali po třech porážkách. Na domácím ledě přestříleli Kladno 6:2 v utkání 35. kola hokejové extraligy a zatím uhájili čtvrtou příčku. Gól a tři asistence si připsal obránce Jiří Ondrušek, dvě branky vstřelil Karel Plášek. Hosté se prosadili až za stavu 0:6.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Kladno

Plzeň – Hradec Králové 0:4

V předehrávce 35. kola na ledě Plzně se lépe vedlo hokejistům Hradce Králové, kteří zvítězili 4:0 a připsali si pátou venkovní výhru v řadě. Dvěma góly se uvedl v barvách Mountfieldu útočník Jan Eberle, čerstvá posila z Mladé Boleslavi. Brankář Jan Růžička poprvé v sezoně udržel nulu. Třemi asistencemi zazářil slovenský forvard Lukáš Cingeľ.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články