Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA 2023/2024

SOUHRN 29. KOLA: Boj o čtyřku se zamotává, Kometa a Boleslav přerušily sérii porážek

Extraliga má po 29. kole další motiv. Zatímco dál pokračuje souboj mezi Pardubicemi a Vítkovicemi o první místo tabulky, situace na třetí až páté příčce se stává podobně zajímavou. Olomouc totiž nezvládla duel se Spartou a Pražané na Hanáky ztrácí po hubené výhře 1:0 pouhý bod. Krok se Spartou drží také čtvrtý Třinec, který si doma poradil s Karlovými Vary 4:2. Kometa pod novým koučem Patrikem Martincem ukončila proti Kladnu sérii proher podobně jako Mladá Boleslav proti Českým Budějovicím.

Radost hráčů Sparty v utkání s Olomoucí
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Třinec – Karlovy Vary 4:2

První dvě třetiny jako kdyby nebyli na ledě a ztrátu už ve zbytku utkání nesmazali. Hráči Karlových Varů se zmohli na ledě Třince za úvodních čtyřicet minut hry jen na třináct střel, před druhou přestávkou prohrávali už 0:3 a nakonec padli 2:4. Domácí Oceláře táhl autor dvou branek Libor Hudáček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Karlovy Vary

Litvínov – Liberec 3:2 SN

Liberec prohrál na ledě Litvínova 2:3 po samostatných nájezdech a nenavázal na vítězství proti Kladnu v předchozím utkání. Bílí Tygři si sice vynutili prodloužení po trefě Martina Faška-Rudáše v přesilovce v 54. minutě, ale dovednostní soutěž rozhodl v litvínovských barvách Šimon Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Liberec

Mladá Boleslav – České Budějovice 2:1

České Budějovice sahaly v Mladé Boleslavi po bodovém zisku, ale nakonec odjíždí s prázdnou. Středočeši se radovali po těsném triumfu 2:1 díky brance Alexe Lintuniemiho v přesilovce a Tomáše Fořta v oslabení, za Jihočechy srovnával Lukáš Vopelka. Bruslaři přerušili sérii čtyř porážek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – České Budějovice

Plzeň – Pardubice 0:2

Pardubice vyhrály ve 29. kole extraligy v Plzni 2:0 po dvou trefách Roberta Říčky a čisté konto si připsal Dominik Frodl. Dynamo tak zareagovalo na porážku s Třincem a vrátilo se na vítěznou vlnu. Západočeši podlehli podruhé v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Pardubice

Brno – Kladno 3:2 PP

Patrik Martinec začal brněnskou misi vítězně. Nový trenér Komety se mohl se svými svěřenci radovat ze zisku dvou bodů za výhru 3:2 v prodloužení nad Kladnem. Domácí triumf zařídil v čase 62:10 Petr Holík, autor dvou branek v utkání a navíc jedné asistence u dalšího gólu Luboše Horkého. Za hostující Rytíře si jednu přihrávku připsal Jaromír Jágr.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Kladno

Hradec Králové – Vítkovice 4:3 PP

V čele tabulky jsou zase Pardubice. Vítkovice prohrály v Hradci Králové 3:4 v prodloužení a na Dynamo ztrácí bod. O výhře domácích rozhodl 41 sekund před koncem nastavení Jeremie Blain, dvakrát se radoval jeho spoluhráč Jakub Lev. Východočeši uspěli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Vítkovice

Olomouc – Sparta 0:1

Spartě stačil k výhře na ledě Olomouce jediný gól. Pražané se radovali z výhry 1:0, kterou vystřelil David Tomášek v přesilové hře už v osmé minutě. Čisté konto zaznamenal Jakub Kovář, jenž si připsal 34 úspěšných zákroků. Sparťané se přiblížili Hanákům v tabulce na rozdíl jednoho bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Sparta
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články