Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

SOUHRN 28. KOLA: Dynamo opustilo první místo a vítězná série Sparty končí na čísle osm

Extraliga mění svého lídra. Vítkovice doma vyhrály 3:2 po nájezdech s Plzní a využily zaváhání Pardubic, které však mají s jednobodovou ztrátou utkání k dobru. Dynamo v zápase 28. kola vynuloval Marek Mazanec a Třinec uspěl na východě Čech 3:0. Litvínov pak zastavil vítěznou sérii rozjeté Sparty, která zvládla předtím vyhrát osmkrát v řadě. Liberec si smlsnul na Kladnu, za které nastoupil k prvním duelu sezony Jaromír Jágr, výsledkem 7:3. České Budějovice pak při jubilejním 2500. domácím zápase porazily 3:1 Kometu, která má čtvrtou prohru za sebou.

Pardubický brankář Roman Will v kontaktu s hráči před brankou
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice – Třinec 0:3

Třinečtí hokejisté vezou z Pardubic všechny tři body a odsunuli Dynamo na druhou příčku tabulky. Velkou zásluhu na tom má gólman Marek Mazanec, který na východě Čech udržel čisté konto. O branky Ocelářů se při výhře 3:0 postarali Hrňa, Růžička a Doudera.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Třinec

Litvínov – Sparta Praha 5:2

Sparta po osmi výhrách od nástupu kouče Miloslava Hořavy poprvé ztratila, a to jasným způsobem. Litvínov ovládl utkání 5:2. Domácí vedli 4:0 a zapříčinili střídání brankáře Josefa Kořenáře za Jakuba Kováře. Hattrick zaznamenal Andrej Kudrna, dva góly vstřelil další útočník Pawel Zygmunt. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Sparta Praha

Liberec – Kladno 7:3

Představoval by si určitě daleko lepší nástup do letošního ročníku. Liberec si jednoznačně poradil s Kladnem 7:3. Za Rytíře nastoupil v 28. extraligovém kole Jaromír Jágr, zapsal dvě asistence, ale jasnou porážku neodvrátil. V dresu Bílých Tygrů vstřelil dvě branky Tomáš Filippi, tři body nasbíral Michal Birner.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Kladno

České Budějovice – Kometa Brno 3:1

Kulaté 2500. domácí utkání pro České Budějovice a k tomu vítězné. Jihočeši v zápase 28. kola hokejové extraligy porazili 3:1 Kometu Brno, která prohrála počtvrté za sebou. Hosty poslal do vedení nejlepší střelec týmu Luboš Horký. Ve druhé části sice srovnal Milan Gulaš, skóre pak otočil Martin Hanzl společně s Danielem Gazdou. Dvě asistence si připsal domácí Lukáš Pech. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Kometa Brno

Vítkovice – Plzeň 3:2 po nájezdech

Hokejisté Vítkovic zdolali Plzeň 3:2 po samostatných nájezdech. Hosté dvakrát vedli, ale Ostravané vždy vyrovnali a v nájezdech zásluhou Petera Muellera získali bonusový bod. Západočeši dokázali posedmé za sebou bodovat, Vítkovice teprve podruhé v sezoně na domácím ledě nezískaly plný počet bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Plzeň

Olomouc – Mladá Boleslav 2:0

Olomoučtí hokejisté si po dvou prohrách spravili náladu s Mladou Boleslaví, kterou ve 28. extraligovém kole porazili 2:0. Oba góly padly ve druhé třetině, nejprve se po návratu ze čtyřminutového trestu trefil Karel Plášek, z přesilovky následně zvýšil Jakub Orsava. Nulu vychytal brankář Branislav Konrád.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Mladá Boleslav

Karlovy Vary – Hradec Králové 1:4

Forma Hradce Králové se lepší. Po vítězství ve východočeském derby Mountfield uspěl i na ledě Karlových Varů v utkání 28. kola extraligy. Na výhře 4:1 se podíleli dvěma brankami Oliver Okuliar a Filip Pavlík. Hosté zvládli především druhou třetinu, kterou ovládli 3:0. Energie si v domácím prostředí připsala desátou porážku v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání K. Vary - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články