Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
1. Futsal liga 2023/2024

SOUHRN 21. KOLA: Černou sérii utnul na úkor Litvínova Hradec. Pardubice nezvládly duel s Kladnem

V důležitých zápasech 21. extraligového kola uspěl Hradec Králové, který ukončil sérii porážek v zápase s Litvínovem. Naopak Severočeši padli popáté v řadě a dál se trápí. Neuspěly ani Pardubice, které vedly na ledě Kladna o dvě branky, přesto prohrály v základní hrací době. Sparta potřebovala k hubenému vítězství v Mladé Boleslavi nájezdy, ve kterých se prosadil Řepík a zajistil Pražanům dva body. Naopak Třinec doma propadl s Karlovými Vary. Liberec zásluhou dvou branek v poslední minutě vyhrál v Olomouci 3:1 a vyhrál posedmé za sebou.

Radující se hokejisté Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Mladá Boleslav – Sparta 0:1 SN

Šlágr kola mezi třetí Mladou Boleslaví a vedoucí Spartou gól v základní hrací době nenabídl, a tak o výhře 1:0 po samostatných nájezdech rozhodl hostující kapitán Michal Řepík, který se jako jediný prosadil v dovednostní soutěži. Čistým kontem se blýskli jak domácí Gašper Krošelj, tak vítězný Matěj Machovský. Pražané tak odskočili soupeři na rozdíl sedmi bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Sparta

Třinec – Karlovy Vary 1:6

V jednoznačnou záležitost se proměnilo vyrovnané utkání mezi Třincem a Karlovými Vary. Oceláři drželi krok s hosty jen v první třetině, ale v prostřední části Západočeši odskočili do tříbrankového náskoku a nakonec zvítězili 6:1. Slezané, za které nastoupil k premiéře 17letý brankář Nick Malík, padli po pěti výhrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Karlovy Vary

Kladno – Pardubice 3:2

Dynamo vedlo v Kladně ve 26. minutě 2:0 po gólech Tybora a Kousala, ale vedení neudrželo a v důležitém utkání prohrálo 2:3. Domácí Rytíře nastartoval k obratu Bílek, ve třetí třetině pak výsledek otočili Strnad s Austinem. Středočeši odskočili Pardubicím na rozdíl deseti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Pardubice

Hradec Králové – Litvínov 6:2

V duelu dvou trápících se týmů uspěl domácí Hradec Králové, který porazil Litvínov 6:2. Východočeši vedli už o čtyři branky a na utnutí jejich černé série pěti porážek nic nezměnily ani dvě snižovací trefy hostů. Severočeši prohráli popáté za sebou a na desáté místo ztrácí devět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Vítkovice – Plzeň 0:5

Hvězdou utkání mezi Vítkovicemi a Plzní byl Jaroslav Kracík. Zkušený útočník Západočechů, který dosud nasbíral jen tři body, zazářil v Ostravě hattrickem a výrazně se podepsal pod vítězství Plzně 5:0. Milan Gulaš přidal do sbírky dva body za gól a nahrávku, Dominik Frodl udržel čisté konto a Škoda vyhrála znovu po dvou zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Olomouc – Liberec 1:3

Liberec vyhrál v Olomouci 3:1, když o zisku tří bodů rozhodli v samotném závěru. Vítězný gól vstřelil v čase 59:04 Lukáš Krenželok, třetí branku hosté přidali při následné power-play domácích. Severočeši si tak připsali sedmou výhru v řadě, Hanáci prohráli osmé domácí utkání za sebou a jsou v této statistice nejhorším týmem soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články