Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

SOUHRN 20. KOLA: Liberec pokračuje ve vítězné sérii, Zaťovič hattrickem sestřelil Hradec

Liberec přehrál před zaplněnou domácí halou ve 20. kole extraligy Kladno 2:1 a zvítězil už pošesté za sebou. Bílí Tygři se posunuli už na čtvrté místo před Plzeň, která doma nečekaně podlehla Olomouci 0:3. Kometa ukončila proti Hradci sérii nezdarů, všechny góly Brna při výhře 3:2 v prodloužení vstřelil Martin Zaťovič. Zlín vyhrál důležitý zápas v Pardubicích 2:0 a odskočil poslednímu Dynamu na rozdíl čtyř bodů. Spolu s Východočechy zůstává na dně i Litvínov, který prohrál počtvrté za sebou, tentokrát doma s Mladou Boleslaví. Třinec udolal v derby Vítkovice 2:1, vyhrál pátý duel v řadě a bodově se dotáhli na vedoucí Spartu, která má však dvě utkání k dobru. Pražané si vítězné utkání s Karlovými Vary předehráli už v říjnu.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Brno - Hradec Králové 3:2 PP

Druhý hattrick během kalendářníko roku si proti Hradci Králové připsal brněnský útočník Martin Zaťovič. Kapitán Komety na jaře třemi brankami rozhodl čtvrté čtvrtfinále play-off a zajistil Brňanům postup, tentokrát byl znovu jediným střelcem domácích, kteří přehráli Východočechy 3:2 v prodloužení. Všechny góly zápasu padly v přesilovkách. Hradec popáté za sebou nezvítězil, naopak Kometa ukončila sérii šesti nezdarů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Hradec Králové

Plzeň - Olomouc 0:3

V soubojích Plzně s Olomoucí střílejí v letošní sezoně branky pouze hosté. Kohouti vyhráli ve 20. kole na západě Čech 3:0 a vrátili soupeři říjnovou domácí porážku 0:4. Brankář Jan Lukáš vychytal všech 40 střeleckých pokusů indiánů, gólem a asistencí přispěl k výhře Hanáků Zbyněk Irgl. Plzeňští tak neprodloužili sedmizápasovou bodovou šňůru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Liberec - Kladno 2:1

Šestou výhru za sebou si připsali hokejisté Liberce, kteří před vyprodanou arénou porazili Kladno 2:1. Na branku Tomáše Filippiho navázal ve 45. minutě Libor Hudáček, za Rytíře snižoval až v předposlední minutě Jakub Strnad. I ve třetím vystoupení v domácí nejvyšší soutěži vychytal výhru gólman Dominik Hrachovina.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Kladno

Litvínov - Mladá Boleslav 2:5

Tři branky v první třetině rozhodly o vítězství Mladé Boleslavi na ledě Litvínova 5:2. Chemici prodloužili domácí čekání na výhru, naposledy na stadionu Ivana Hlinky slavili tříbodový zisk 13. října. Bruslaře dovedl k pátému vítězství nad Litvínovem za sebou Pavel Kousal, který úvodní branku vstřelil a na další dvě přihrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Pardubice - Zlín 0:2

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky nabídl taktikou svázaný hokej nevalné úrovně. Důležité tři body za výhru 2:0 si nakonec připsal hostující Zlín, kterému vystřelil vítězství v Pardubicích ve 40. minutě v přesilovce Štěpán Fryšara, v závěru přidal druhý gól Pavel Sedláček. Čisté konto vychytal díky 21 zákrokům Marek Čiliak.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Třinec - Vítkovice 2:1

Třinečtí hokejisté zdolali v derby Vítkovice 2:1 a bodově se dotáhli na vedoucí Spartu. Úřadující mistr vedl po brance Petra Vrány, Ostravané vyrovnali gólem Daniela Krenželoka. Nerozhodný stav zlomil v 48. minutě Martin Gernát a Oceláři popáté v řadě naplno bodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články