Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN 17. KOLA: Kometa zkolabovala na Spartě. Gulašova série skončila, ale Plzni to ve Zlíně nevadilo

Šlágr 17. kola extraligy měl patřit Kometě, nakonec ale bylo všechno jinak. Sparťané předvedli velkolepý obrat, když v rozmezí 50. a 60. minuty vstřelili čtyři branky a nakonec zvítězili 5:4. Pražané tak v reprezentační přestávce zůstanou na prvním místě tabulky. Bodová série Milana Gulaše sice skončila, ale Plzeň si ze Zlína odvezla všechny body po těsné výhře 2:1. Venku uspěly i Pardubice, Olomouc a Kladno.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

Karlovy Vary – Olomouc 2:3

Po čtyřech prohrách znovu zabrali a pomohly jim k tomu početní výhody. Hanáci zvítězili v Karlových Varech těsně 3:2 zejména díky dvěma gólům v přesilovkách po trefách Nahodila se Škůrkem, vítěznou branku obstaral Klimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Olomouc

Zlín – Plzeň 1:2

Série Milana Gulaše s alespoň jedním bodem v utkání se zastavila na čísle 15. Plzeňský útočník se ve Zlíně neprosadil, Západočechům to ale nevadilo, neboť zvítězili i bez jeho příspěvku 2:1. Rozhodující branku vstřelil v oslabení Matyáš Kantner po chybné rozehrávce zlínského brankáře Marka Čiliaka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Plzeň

Sparta – Brno 5:4

Ještě v 49. minutě vedla Kometa na Spartě 4:1, nakonec si ale neodnesla ani bod. Pražané předvedli drtivý obrat, když čtyřmi góly v posledních deseti minutách otočila duel a zvítězila 5:4. Rozhodující branku vstřelil Tomášek pouhých 15 sekund před koncem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Brno

Vítkovice – Kladno 3:4 PP

Vítkovice vedly nad Kladnem 2:0 a 3:1, nakonec ale získaly jen bod. Rytíře zachránily trefy Strnada s Melkou, druhý jmenovaný vyrovnával v 57. minutě. V nastavení rozhodla znovu střela Strnada, který ukončil zápas v čase 63:29. Rytíři se po výhře 4:3 v prodloužení přiblížili soupeři na rozdíl čtyř bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kladno

Hradec Králové – Pardubice 2:5

Odveta se jim povedla. Pardubičtí hráči zvítězili na ledě Hradce Králové 5:2 a srovnali bilanci vzájemných zápasů v letošní sezoně. Dynamu se dařily brejky, dvakrát se prosadil švédský útočník Johan Harju. Pardubice ukončily sérii pěti porážek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Pardubice

Třinec – Litvínov 2:0

V předehrávce uspěl Třinec na domácím ledě proti oblíbenému Litvínovu. O oba góly Ocelářů se postaral Petr Vrána, na první branku přihrál Erikovi Hrňovi, druhý zařídil sám. Brankář Patrik Bartošák zaznamenal druhé čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Litvínov

Mladá Boleslav – Liberec 1:2

Derby mezi Mladou Boleslaví a Libercem patřilo Bílým Tygrům. Severočeši sice na ledě soupeře prohrávali po trefě Jana Stránského, ale pak dvěma góly zásluhou Michala Birnera a Ronalda Knota dokonce v oslabení duel otočili a zvítězili 2:1. Liberečtí tak mají po sérii porážek třetí výhru v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Liberec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články