Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

SOUHRN 1. KOLA: Liberec nasázel Hradci Králové šest gólů, Sparta uspěla v přestřelce s Plzní

Sparta s Plzní otevřely nový ročník hokejové extraligy nevídanou přestřelkou. Pražané rozhodli o svém vítězství 7:6 až v poslední minutě prodloužení. Zajímavou gólovou přestřelku nabídl i duel v Hradci Králové, kde Liberec po srovnání domácích na 3:3 přidal ve třetí třetině tři branky a slavil výhru 6:3. Třinec odstartoval cestu za obhajobou titulu jasnou výhrou 6:2 nad Kladnem, kterou hattrickem řídil Tomáš Marcinko. Rostislav Olesz se vrátil hned v prvním kole do Vítkovic a gólem pomohl k vítězství Olomouce 2:1 v prodloužení.

Hokejisté Sparty se radují z gólu proti Plzni
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Hradec Králové - Bílí Tygři Liberec 3:6

Další ozdoba prvního kola. V Hradci Králové padlo devět branek a Liberec slavil 6:3. Po vyrovnání Aleše Jergla ve 48. minutě na 3:3 své tři rozhodující trefy vstřelil v rozmezí šesti minut. Nový kouč Bílých Tygrů Patrik Augusta zažil vítěznou extraligovou premiéru, ke které mu pomohli dvougóloví Libor Hudáček a Petr Jelínek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Sparta - Plzeň 7:6 v prodloužení

Hned první souboj sezony nabídl prakticky vše, co nabídnout mohl. Sparta v obrovské bitvě plné zvratů a emocí udolala Plzeň 7:6 v prodloužení. Pražané čtyřmi góly ve druhé třetině otočili výsledek, aby v poslední části o tříbrankový náskok přišli. Přestřelku rozhodl v čase 64:22 obránce Jan Košťálek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Litvínov - Brno 2:1

Jan Myšák rozhodl o vítězství Litvínova nad favorizovaným Brnem v prvním kole extraligy. Kometa se ujala vedení v deváté minutě zásluhou Jana Hrušky, ale už 12 vteřin poté vyrovnal František Gerhát a ve 29. minutě otočil výsledek po přihrávce Kašpara sedmnáctiletý talent Chemiků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Třinec - Kladno 6:2

Obhájce titulu Třinec vstoupil do nové sezony hladkým vítězstvím 6:2 nad nováčkem z Kladna. Oceláři rozhodli mezi 24. až 32. minutou, kdy z 1:0 odskočili až na 4:0. Hattrickem a asistencí se na výhře Slezanů podílel Tomáš Marcinko. Jaromír Jágr sledoval nepovedený návrat Rytířů do extraligy jen z lavičky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Kladno

Hokej fokus podcast: Chová se svaz autoritářsky v kauze juniorů a sestoupí Kladno hned po roce?

Utkání Vítkovice - Olomouc
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice - Olomouc 1:2 v prodloužení

V létě neodcházel Rostislav Olesz z Vítkovic v dobrém. Teď se hned v prvním kole na led svého mateřského klubu vrátil v dresu Olomouce a gólem přispěl k výhře Hanáků 2:1 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil v čase 64:42 v přesilovce obránce David Škůrek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Mladá Boleslav - Pardubice 4:1

Mladá Boleslav porazila Pardubice 4:1 zásluhou povedené druhé třetiny. V ní domácí hned třikrát skórovali a po úvodním bezbrankovém dějství odskočili do vedení 3:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Karlovy Vary - Zlín 2:1

Karlovy Vary porazily Zlín těsně 2:1. Berani sice ještě v polovině utkání vedli zásluhou gólu Davida Noska z konce první třetiny, ale nakonec odjeli s prázdnou. Vyrovnání zařídil Ondřej Beránek, rozhodující gól dal ve 46. minutě Petr Koblasa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články