Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Po hráčských odchodech zůstává Dynamo v očekávání, kapitán Rolinek pokračuje

Loňské překvapivé tažení extraligou dovedli až do rozhodujícího duelu ve čtvrtfinále play-off. Pardubičtí hokejisté sice mohou i letos počítat se zkušenými oporami, zároveň se ale musí před startem nového ročníku vypořádat s odchodem některých důležitých hráčů.

Petr Sýkora a Tomáš Rolinek
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Na východě Čech naopak zůstává Tomáš Rolinek. Osmatřicetiletý kapitán a druhý nejproduktivnější hráč Dynama v minulé sezoně přemýšlel, zda bude vůbec pokračovat. Nakonec se rozhodl v Pardubicích podepsat novou smlouvu.

"Já hokej miluju, takže jsem neváhal a vím, že chci dokončit kariéru v Pardubicích. Jednání byla rychlá, v mém věku už ani nejde o peníze, jsem zdravý a jsem rád, že pokračuji," uvedl Rolinek.

Kouč Miloš Holaň má k dispozici i další opory jako Petra Sýkoru nebo Petra Čáslavu, ale musí se vypořádat s odchody mnoha útočníků. Tým opustili David Tomášek, Martin Kaut, Matěj Beran a Ján Sýkora.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejisté Pardubic vyjeli na led, Rolinek v Dynamu pokračuje

Loňská sezona se sice povedla nad očekávání, místo očekávané baráže tým vypadl až v sedmém čtvrtfinále s pozdějším finalistou Třincem, Dynamo ovšem přípravu ani plány na další ročník nemění.

"Sezona byla velice úspěšná, jsme rádi, ale prakticky se nic nezměnilo. Jsme na stejném rozpočtu. Pracujeme s tím, co máme, a sami čekáme, jak nová sezona bude vypadat," řekl Holaň.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články