Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

Pardubice kvůli zranění hráče nedohrály přípravu s Jekatěrinburgem

Přípravné utkání mezi Pardubicemi a Jekatěrinburgem bylo předčasně ukončeno již v 17. minutě. Ruský tým vedl 2:0, poté se ale při nárazu do mantinelu zranil útočník Alexander Torčenjuk. Duel byl přerušen, následně Avtomobilist odmítl v zápase pokračovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Duel Pardubic a Jekatěrinburgu byl v 17. minutě předčasně ukončen

"Oni se rozhodli, že zápas ukončí, že nebudou hrát dále, takže jsme neměli možnost s nimi ani komunikovat a pokračovat," řekl trenér Miloš Holaň, který ze střídačky inkriminovaný moment viděl.

"Hráč dojížděl puk a po střele ztratil balanc. Zády a hlavou poté narazil do mantinelu," uvedl pardubický kouč. "Doufám, že to nebude nic vážnějšího, ale taková zranění se v hokeji stávají," dodal Holaň.

Torčenjuk byl po nárazu v bezvědomí, ale později přišel k sobě. Byl hospitalizován v Chomutově, kde zůstane, a nepoletí s týmem zpět do Jekatěrinburgu. Podle webu Seznam zprávy utrpěl sedmadvacetiletý útočník otřes mozku a je mimo ohrožení života.

Jekatěrinburg se v Chomutově chystá na novou sezonu, v přípravě tam již porazil domácí Piráty 5:0 a dalšího účastníka KHL Kunlun 2:1 v prodloužení. Pardubice před dnešním utkáním hrály jen s Libercem a prohrály 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články