Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Třinec vyhlíží novou sezonu, s týmem už trénují posily Viedenský i Bukarts

Devětadvacet hráčů včetně nové posily Marka Viedenského absolvovalo zahajovací trénink hokejistů Třince na ledové ploše. S týmem úřadujících vicemistrů už trénoval i lotyšský reprezentační útočník Roberts Bukarts (Zlín), navrátilec ze zámoří Jan Hladonik či mladíci Matěj Loubal, Jan Zahradníček, Jan Bartko a Filip Haman.

Ondřej Kovařčík (vlevo) v objetí s Davidem Ciencialou
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Třinec ani letos v létě nekráčel cestou velkých změn, jak tomu bývalo v minulosti, a k velkému pohybu už v kádru zřejmě ani nedojde. 

"Pokud se na trhu ještě objeví nějaký zkušenější důraznější obránce, který by nás zajímal, budeme se po něm určitě dívat. Co se týče hotových posil, tak o Bukartse a Viedenského jsme už měli zájem v průběhu loňské sezony, ale tehdy to nedopadlo," řekl trenér Václav Varaďa.

Je nám líto, video expirovalo.
Třinec zahájil přípravu na ledě, zapojily se i nové posily


Oceláře v létě opustili gólman Jan Strmeň (České Budějovice), obránci Bohumil Jank (Chomutov) a Tomáš Linhart (Hradec Králové) a útočníci Jakub Petružálek (Litvínov) a Daniel Rákos (Hradec Králové).

"Z rodinných důvodů nám odešel Tomáš Linhart, což mě mrzí, ale otevírá se tím prostor pro další kluky. Větší šanci dostane například Adámek, který hokejově velmi roste. Jsou tady ale i hráči jako Matyáš či Kovář, kteří si zaslouží dostat pořádnou příležitost," dodal Varaďa.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články