Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sparta půjde na Vaslui bez Řepky

Praha – Už ve čtvrtek čeká pražskou Spartu odveta v play-off Evropské ligy proti rumunské Vaslui. Té venku podlehla 0:2, a proto bije na poplach. Trenér Martin Hašek zamíchal už o víkendu v utkání proti Hradci Králové základní sestavou, v nastoleném trendu chce pokračovat. Na hřiště se proto s největší pravděpodobností nepodívá stoper Tomáš Řepka.

Ilustrační foto

Dirigent sparťanské obrany bude ve čtvrtek na lavičce. Jeho post zřejmě zaujme Erich Brabec, kterému by mohl sekundovat Jiří Jarošík. Jistý nemá start ani brankář Jaromír Blažek. Ten proti Vaslui předvedl obrovskou chybu, která měla za následek druhý gól, hlavně si ale přivodil zranění, a tak za něj nejspíš zaskočí Milan Švenger.

Podle Deníku Sport se na trávník po jednozápasové pauze vrátí Vlastimil Vidlička. Proti Votrokům dostal sice šanci Ondřej Kušnír, jeho nedělní výkon ale nebyl zrovna z těch nejlepších. Do zápasu zřejmě od základu nezasáhne ani Jakub Mareš. Hradci sice dal jediný gól, ale pro Sionka mluví více zkušeností a slušná forma.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články