Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Esa z Monaka si v Berlíně vyskákala první vítězství v sezoně

V travnaté aréně v Berlíně dominovali v Global Champions League letos poprvé Monaco Aces. Druhé místo obsadili jezdci Valkenswaard United, kteří uzmuli celkové vedení v šampionátu. Prague Lions stačily čtyři trestné body na vydařenou pátou příčku.

Belgický jezdec Prague Lions Niels Bruynseels
zdroj: www.globalchampionsleague.com autor: www.globalchampionsleague.com

Po zastávce v Paříži se parkurová soutěž přesunula do další evropské metropole. V Berlíně po prvním kole vedli Paris Panthers, ale ve finále jejich jezdci nezvládli odjet potřebné bezchybné jízdy a vítězství připadlo Monaco Aces, za které nastoupili Jos Verlooy a Laura Krautová.

Jezdci Monaka si pochvalovali zejména travnatý povrch na berlínském kolbišti: "Je skvělé tu mít zase trávu, koně ji milují a není nic krásnějšího než skákat v travnaté aréně," kvitoval Verlooy.

Do čela celkového hodnocení seriálu se vyhoupli Valkenswaard United poté, co bezchybnými a rychlými jízdami Edwiny Topsové-Alexanderové a Alberta Zorziho ve finálovém kole obsadili stříbrné příčky.

Jedinou shozenou překážku zaznamenali Pražští lvi s Nielsem Bruynseelsem a Marcem Houtzagerem. V konečném pořadí si sice pohoršili na pátou příčku, ale stabilními výkony v celé sezoně jim patří průběžné šesté místo v pořadí šampionátu.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články