Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Pod Eiffelovkou zaskákali nejlépe St.Tropez Pirates. Pražští lvi skončili osmí

Další zastávku prestižního parkurového seriálu Global Champions League ovládli po jediné chybě Piráti ze Saint Tropez s Dani Waldmanovou a Olivierem Robertem. Prague Lions vůbec nevyšlo druhé kolo, ve kterém nasbírali devět trestných bodů a z třetí příčky spadli na konečné osmé místo.

Edwina Topsová-Alexanderová
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

V unikátní atmosféře přímo pod Eiffelovou věží udělala jedinou chybu francouzského týmu Dani Waldmanová, když celým parkurem na koni Queensland E proletěla jako neřízená střela. Po prvním kole vedoucí tým Cannes Stars potvrdil, že mezi absolutní špičku letos nepatří. Díky dvěma čistým jízdám Sameha El Dahana ale dvojice nakonec obsadila třetí příčku.

Na čele Global Champions League se i po francouzské zastávce udrželi Valkenswaard United. V dnešním klání se po jedné chybě Edwiny Topsové-Alexandrové a suverénní jízdě Alberta Zorziho posunuli z šesté na konečnou stříbrnou pozici.

Dvojice Pražských lvů Sergio Alvarez Moya a Jur Vrieling vstupovala do finálového kola se čtyřmi trestnými body na kontě ze třetího místa a útočila na nejlepší umístění v sezoně. Moya a Alamo ve finále shodili jednu překážku, stejně jako jeho kolega Vrieling na běloušovi Long John Silver, který navíc nesplnil časový limit. Český tým tak obsadil osmou příčku, hřát jej ale může vzestup v celkovém bodování, tam jsou Lvi pátí.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články