Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Valkenswaard urval vítězství v Saint Tropez. Fantastičtí Lvi skončili čtvrtí

Další zastávku Global Champions League ovládl tým Valkenswaard United s Pederem Fredricsonem a Edwinou Topsovou-Alexanderovou před vedoucím týmem parkurového seriálu Shanghai Swans. Skvělé druhé jízdy v Saint Tropez zapsali jezdci Prague Lions a obsadili příčku těsně pod stupni vítězů. Anna Kellnerová nastoupila za "Lvy" v soutěži jednotlivců a jen těsně se neprobojovala do večerní Velké ceny.

Anna Kellnerová s Catch Me If You Can
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Za Prague Lions se ve finále představili Niels Bruynseels s Deluxem a Sergio Alvarez Moya s Alamem. Bruynseels zajel svou jízdu bez chybičky a jeho týmový kolega ho se štěstím na poslední překážce napodobil. S dvanácti trestnými body z prvního kola se pražský výběr posunul na konečnou čtvrtou příčku a výrazně si polepšil oproti 16. místu z Madridu minulý týden.

Anna Kellnerová se tentokrát s klisnou Catch Me If You Can představila v soutěži jednotlivců. Česká jezdkyně shodila dvě překážky a s pomalejším časem musela dlouho čekat na výsledky ostatních. Nakonec se umístila jako první pod čarou a večerní Velká cena jí jen těsně unikla.

Je nám líto, video expirovalo.
Prague Lions se v Saint Tropez blýskli čistými jízdami

Na kolbišti v přímořském městečku Saint Tropez se v týmové soutěži odehrávaly napínavé souboje a s nulou vstupovaly do finále dva týmy, Shanghai Swans a Valkenswaard United. Jezdci Valkenswaard Fredricson s Topsovou-Alexanderovou udělali každý po jedné chybě a s osmi trestnými body to vypadalo na druhou příčku.

S jinými koňmi, ale stejnými jezdci uzavíraly startovní pole "Šhanghajské labutě", které braly první místo minulý týden v Madridu. Christian Ahlmann zapsal jednu chybičku a všechno leželo v rukou Maxe Kühnera. Zkušený jezdec ale shodil poslední překážku na trati a o vítězství Swans přišly kvůli pomalejšímu času. "Myslel jsem, že budeme druzí," komentoval výhru jezdec Valkenswaard Fredricson a doplnil, že tušili, že čas bude na francouzské Riviéře klíčový.

Na čele seriálu i nadále zůstávají jezdci Shanghai Swans právě před dnešními vítězi.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články