Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Valkenswaard znovu vítězí. Lvi skončili ve Stockholmu těsně pod stupni

Další zastávku prestižního parkurového seriálu Global Champions League ovládl nejúspěšnější tým letošního ročníku Valkenswaard United, za který nastoupili Peder Fredricson a Edwina Topsová-Alexandrová. Na stockholmském olympijském stadionu se dařilo i Prague Lions v sestavě s Annou Kellnerovou, kteří v součtu obou kol skončili čtvrtí.

Po prvním kole byly bezchybné dva historicky nejúspěšnější týmy soutěže, Valkenswaard United a London Knights. Ve finále se notně chybovalo, poslední Miami Celtics zapsali v součtu dokonce 44 trestných bodů. Jen tři týmy zvládly druhé kolo bez chyby, a to se ukázalo být klíčem k úspěchu. Třetí byli Berlin Eagles, stříbrní Monaco Aces a mítink po špičkových výkonech ovládl opět nizozemský Valkenswaard.

Londýnským Rytířům pěkný výsledek pokazil Olivier Philippaerts, kterému se druhé kolo vůbec nepovedlo a srazil tým až na šestou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Finálové jízdy Prague Lions ve Stockholmu

Pražští lvi ve složení Anna Kellnerová a Jur Vrieling cestu k úspěchu započali už v prvním kole, kde jedinou chybu vyrobila se Silverstonem G Kellnerová a tým figuroval se čtyřmi trestnými body těsně pod stupni vítězů.

Vrieling zajel i ve druhém kole čistou jízdu. Kellnerová pro druhé kolo zvolila klisnu Catch Me If You Can a opět shodila jednu překážku. V součtu zaznamenali Prague Lions osm trestných bodů a udrželi čtvrté místo. Navázali tak na skvělé výsledky z posledních dvou zastávek seriálu, kde obsadili čtvrté, respektive páté místo. Všichni tři jezdci Lvů navíc postoupili i do večerní Grand Prix.

Celkové pořadí prestižního seriálu vedou po švédské zastávce nadále Valkenswaard United, a to s velkým náskokem 31 bodů. Lvi se v hodnocení posunuli na sedmé místo.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články