Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

SOUHRN 35. KOLA: Wolski pomohl hattrickem Třinci k výhře ve Zlíně, Svozil dal první extraligový gól

Hokejisté Liberce porazili ve 35. kole extraligy Pardubice a dál stíhají vedoucí Spartu, která přehrála 5:3 Vítkovice. Pražané mají ale odehráno o čtyři zápasy více. Třinec uspěl ve Zlíně, hattrick a přihrávku si připsala nová útočná posila Ocelářů Wojtek Wolski. Kometa udolala 2:1 Olomouc, první extraligovou branku vstřelil šestnáctiletý obránce Brna Stanislav Svozil. Plzeň i bez bodového příspěvku nejproduktivnějšího hráče soutěže Milana Gulaše vyhrála v Kladně 3:1. Úspěšný obrat za sebou mají Karlovy Vary a Mladá Boleslav. Energie doma proti Litvínovu otočila výsledek z 0:2 a rozhodla v prodloužení, totéž se povedlo Středočechům na ledě Hradce.

Wojtek Wolski se raduje z branky
zdroj: ČTK autor: Pavel Paprskář

Zlín - Třinec 2:4

Pro Třinec je angažmá útočníka Wojtka Wolského zatím trefou do černého. Třiatřicetiletý Kanaďan s polskými kořeny po dvoubodovém představení na ledě Karlových Varů zazářil i ve Zlíně. Konto domácích Beranů zatížil hattrickem, na čtvrtý gól přihrál Stránskému a zásadní měrou tak přispěl k výhře Ocelářů 4:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Olomouc - Brno 1:2

Kometa Brno vyhrála ve 35. kole extraligy v Olomouci 2:1 a poprvé v novém roce naplno bodovala. Hosty dostal do vedení svou první brankou v seniorském hokeji šestnáctiletý obránce Stanislav Svozil. V 50. minutě sice vyrovnal z trestného střílení Lukáš Nahodil, čtyři minuty před koncem ale rozhodl o tříbodovém zisku Brňanů další junior Karel Plášek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Brno

Liberec - Pardubice 5:2

Liberec prodloužil domácí sérii vítězství už na 11 zápasů, když ve 35. kole extraligy přehrál poslední Pardubice 5:2. Dvěma góly a asistencí se na tom podílel útočník Michal Bulíř. Bílí Tygři položili základ k výhře už v první třetině, kterou vyhráli 2:0, vítěznou branku vstřelil hned v úvodu prostřední části Jan Ordoš. Hosté se prosadili až v druhé polovině utkání za rozhodnutého stavu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Sparta - Vítkovice 5:3

Sparta porazila Vítkovice 5:3, o pátou výhru Pražanů za sebou se dvěma góly postaral Robert Říčka. Sparťané vedou tabulku o tři body před Libercem, který sehrál o čtyři zápasy méně. Vítkovice prohrály pátý z posledních šesti zápasů a jsou dvanácté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Vítkovice

Kladno - Plzeň 1:3

Plzeň zvítězila v Kladně 3:1 a připsala si čtvrtou výhru za sebou. Ve 29. minutě rozhodl šťastnou brankou Luboš Rob, výsledek pojistil vteřinu před koncem při power-play Matyáš Kantner. Rytíři neuspěli po předchozích dvou výhrách a doma nebodovali po pěti duelech, v nichž vybojovali čtyři výhry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Plzeň

Karlovy Vary - Litvínov 3:2 v prodloužení

Karlovy Vary ukončily minisérii tří porážek a v krušnohorském derby přehrály Litvínov 3:2 v prodloužení. Energie doma prohrávala už 0:2, na přelomu druhé a třetí třetiny ale dokázala vyrovnat a hned po třinácti sekundách prodloužení rozhodl svým druhým gólem večera Tomáš Rachůnek. Chemici získali ze čtyř zápasů od Vánoc jediný bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Hradec Králové - Mladá Boleslav 2:3 v prodloužení

Mladá Boleslav vyhrála v Hradci Králové 3:2 po prodloužení, přestože ještě v polovině třetí třetiny prohrávala 0:2. Východočechům zajistili dvoubrankový náskok Radek Smoleňák a Matěj Chalupa, v 51. minutě zahájil obrat Adam Zbořil, který dokonal dvěma góly Ondřej Najman. Nejdříve vyrovnal ve vlastním oslabení a v čase 62:07 rozhodl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články