Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 17. KOLA: Vítkovice obrátily už ztracený duel, po nájezdech se raduje Plzeň a Zlín

O drama nebyla v sedmnáctém extraligovém kole rozhodně nouze. Vítkovice otočily zápas se Spartou, v němž prohrávaly už o tři branky (5:4 PP). Samostatné nájezdy rozhodly duel Zlína s Pardubicemi (3:2 SN) i Plzně s Litvínovem (2:1 SN). O tři body se musel strachovat také Třinec v duelu s Olomoucí (nakonec 5:2) a brněnská Kometa, která udržela vítězství 3:2 nad Mladou Boleslaví.

Plyšoví medvídci sledují extraligové střetnutí Třinec - Olomouc
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Vítkovice - Sparta 5:4 PP

Už 3:0 vedli v utkání Vítkovic se Spartou hostující Pražané. Jenže domácí tým dokázal čtyřmi brankami v závěrečném dějství otočit a směřoval k vítězství. Spartě alespoň bod vystřelil v 54. minutě z přesilovky Rousek, jenže Vítkovice v prodloužení díky Maroszovi zvítězily 5:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Sparta Praha

Třinec - Olomouc 5:2

Prakticky už v první třetině rozhodli o svém triumfu třinečtí hokejisté. Tři branky daly domácím jistotu, a i když se Olomouc ve druhé třetině dotáhla na rozdíl jediné branky, trefy Kovařčíka a Růžičky v závěrečném dějství znamenaly pro Třinec vítězství 5:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Olomouc

Plzeň - Litvínov 2:1 SN

Až samostatné nájezdy rozhodly o vítězi duelu Plzně s Litvínovem. Větší obratnost v nich prokázali domácí plzeňští hráči, kteří si tak připsali body za těsné vítězství 2:1. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Poslechněte si nový díl Hokej fokus podcastu:

Zlín - Pardubice 3:2 SN

Prázdná zlínská hala sledovala dramatické střetnutí domácích s Pardubicemi. Hostující hráči dokázali dvě minuty před koncem základní části srovnat na 2:2 a poslali zápas do prodloužení. Nakonec musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Domácím se v nich dařilo lépe a utkání nakonec vyhráli 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Pardubice


Kometa Brno - Mladá Boleslav 3:2

Vedla už o tři branky, nakonec se ale brněnská Kometa o vítězství ještě musela strachovat. Mladoboleslavští hosté se dokázali v závěrečné třetině dotáhnout na rozdíl jediné branky, ale více už nepřidali. Kometa tak doma uhájila těsný triumf 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Mladá Boleslav

Liberec - Hradec Králové 4:1

Jasné vítězství 4:1 mohou na svém ledě oslavit liberečtí hokejisté. V utkání s Hradcem Králové přitom už od čtvrté minuty prohrávali, ovšem utkání otočili a v poklidu dohráli již za rozhodnutého stavu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Hradec Králové

Hlavní zprávy

Nejčtenější články