Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN: Hradečtí atakují čelo tabulky, Kometa padla po restartu potřetí v řadě

Extraliga pokračuje v nabitém rozpisu, na programu byly čtyři dohrávky a jedna předehrávka. Hradec Králové vrátil Vítkovicím porážku z pondělí, když na domácím ledě zvítězil 3:2, a ze třetího místa ztrácí na vedoucí Plzeň čtyři body. Ve skvělé formě hraje královéhradecký obránce Filip Hronek, který přidal další dvě branky. Naopak Kometě se nedaří a prohrála potřetí za sebou, tentokrát v Mladé Boleslavi 1:2. Ještě hůř je na tom českobudějovický Motor, který se neradoval ani na osmý pokus.

Radost hokejistů Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové – Vítkovice 3:2

Hradci Králové se podařila odveta za pondělní porážku 1:2 od Vítkovic, když se tentokrát radoval na domácím ledě z výhry 3:2. O výsledkovou otočku proti Ostravanům se postarali Radek Smoleňák a dvěma brankami Filip Hronek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové – Vítkovice

Mladá Boleslav – Brno 2:1

Na stadion Mladé Boleslavi necestují hráči Komety Brno rádi. Naposledy ve městě škodovek uspěli v říjnu 2017. Tentokrát Středočeši zvítězili 2:1 zásluhou branek Radima Zohorny a Pavla Kousala. Kometa prohrála v nové sezoně čtvrtý zápas z pěti.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Brno

Karlovy Vary – České Budějovice 3:2

Psychická deka na hlavách hráčů Českých Budějovic pořádně ztěžkla. Motor nezvládl další zápas, když neudržel dvoubrankové vedení, a padl v Karlových Varech 2:3. Obrat domácích Západočechů načal Libor Zábranský mladší dvěma góly a výsledek dokonal Petr Koblasa v přesilové hře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - České Budějovice

Liberec – Třinec 1:3

Oceláři udrželi na ledě Liberce neporazitelnost po vítězství 3:1, když výsledek otočili díky dvěma zásahům Filipa Zadiny a pojistce Martina Gernáta. Slezané tak uspěli i popáté v sezoně a mají 14 bodů. Na první Plzeň, která společně s Třincem jako jediná ještě neprohrála, ztrácí sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Olomouc – Zlín 1:4

Duel mezi Olomoucí a Zlínem dopadl lépe pro hostující Berany. Ačkoli zlínský útočník Antonín Honejsek neskóroval z trestného střílení za bezbrankového stavu, vyhráli "ševci" 4:1. O branky vítězů se postarali Köhler, Šlahař, Sedláček a Ondráček, za domácí korigoval Káňa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články