Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta doma propadla se Zlínem, Chomutov neudržel vedení 3:1 a znovu prohrál

Problémy Chomutova nekončí. Piráti i s posilou Radkem Dudou vedli v Pardubicích už 3:1, přesto vedení neudrželi a s Dynamem prohráli 3:5. Nadále tak čekají nejen na první výhru, ale také na první bod. Nedařilo se ani Spartě, která na domácím ledě nezvládla duel se Zlínem, který zvítězil vysoko 5:1. Souboj o první místo vyhrál Litvínov, který přetlačil Hradec Králové 2:1 díky gólům Lukeše a Hübla. Derby mezi Třincem a Vítkovicemi ovládli Oceláři, kteří přidali druhou výhru za sebou. Vítězství si připsala také Plzeň a mistrovská Kometa.

Utkání Sparta Praha – Berani Zlín
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Plzeň - Mladá Boleslav 5:1

Hokejisté Plzně přidali druhou výhru v domácím prostředí, když zdolali Mladou Boleslav 5:1. Ještě na začátku závěrečné třetiny Indiáni drželi pouze jednobrankové vedení, ale odpor Středočechů definitivně zlomily slepené góly plzeňských obránců Jakuba Kindla a Nicka Jonese. Indiáni si pomohli třemi přesilovkovými brankami.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382212-plzen-smetla-boleslav-5-1-indiani-rozhodli-v-presilovkach/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Kometa - Karlovy Vary 5:3

Outsider byl nepříjemný, ale Kometa povinnost splnila. V 8. kole extraligy porazila Karlovy Vary v přestřelce 5:3 a zaujímá sedmé místo. Martin Zaťovič pomohl Brnu k úspěchu hattrickem, dva góly dal Peter Mueller. Energie prohrála již pošesté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382206-kometa-prestrilela-karlovy-vary-zaril-trigolovy-zatovic-a-mueller/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa - Karlovy Vary

Třinec - Vítkovice 4:2 

Hokejisté Třince na domácím ledě porazili soupeře z Vítkovic 4:2. Vicemistr poprvé v sezoně vyhrál dvě utkání za sebou. Za domácí celek se trefili Martynek, Hrňa, Gernát a Adamský, který před zápasem převzal cenu pro nejrychlejšího bruslaře minulé sezony. Hostům nepomohly ani dva góly Patrika Zdráhala.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382207-ocelari-si-v-derby-vyslapli-na-vitkovice-a-slavi-druhou-vyhru-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Sparta – Zlín 1:5

Překvapení. Tohle slovo vystihuje výsledek 8. kola extraligy z pražské O2 Areny. Sparta doma podlehla Zlínu, ale hlavně s ním prohrála výrazně – 1:5. Za moravský celek se prosadili Fryšara, Popelka, Poletín, Ondráček a Herman. Po brance posledního jmenovaného odjel z branky Matěj Machovský. Berani zvítězili po třech porážkách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382201-zlin-zaskocil-spartu-po-peti-golech-vyhnal-z-branky-machovskeho)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Zlín

Litvínov – Hradec Králové 2:1

Šlágrem osmého extraligového kola byl souboj prvních dvou celků tabulky. Duel mezi Litvínovem a Hradcem Králové nakonec zvládli "chemici", výhru 2:1 zařídila po úvodní trefě hradeckého Cingela zkušená dvojice Lukeš – Hübl. Litvínovští se tak vrátili při rovnosti bodů na první místo, navíc mají zápas k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382204-souboj-o-prvni-misto-zvladl-lepe-litvinov-a-jde-zpet-do-cela-tabulky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Pardubice – Chomutov 5:3

Hokejisté Pardubic v 8. kole hokejové extraligy na domácím ledě porazili Chomutov 5:3. Východočeši zvrátili dramatický vývoj utkání, když ze stavu 1:3 dokázali zápas otočit k vítězství o dvě branky. Radek Duda, který se do extraligy vrátil po více než dvou letech, pomohl hostům asistencí, přesto Piráti čekají i nadále na první body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382191-pardubice-si-v-prestrelce-poradily-s-chomutovem-pirati-zustavaji-bez-bodu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Chomutov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články