Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Oceláři vyloupili Litvínov a připravili mu první prohru, Chomutov stále čeká na body

Rozdílné osudy prožívají regionální kluby pod Krušnými horami. Zatímco Litvínov narazil až v sedmém kole, kdy mu první porážku v sezoně (0:2) přichystal hostující Třinec, Chomutov zatím marně čeká na první bod v novém ročníku. Tentokrát Piráti nestačili na Vítkovice, kterým podlehli 2:3. Stejným výsledkem skončil duel Karlových Varů proti Liberci, Severočeši tak po dalším triumfu stoupají tabulkou vzhůru.

Utkání Litvínov – Třinec
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Chomutov – Vítkovice 2:3

Ani angažování finského útočníka Marjamäkiho Chomutovu nepomohlo, Piráti prohráli v 7. extraligovém kole v domácím prostředí 2:3 s Vítkovicemi a dál čekají na první bodový zisk. Ostravané vedli v polovině zápasu už 3:0, Huml se Stránským sice dokázali ještě do druhé přestávky snížit, na vyrovnání už ale domácí nedosáhli. Vítěznou branku vstřelil ve 29. minutě Jan Schleiss.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382098-chomutov-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Vítkovice

Karlovy Vary – Liberec 2:3

Porážka v Pardubicích bylo jen malé zaváhání. Liberec nadále potvrzuje zlepšenou formu oproti nevydařenému začátku sezony a z Karlových Varů si veze další výhru, tentokrát 3:2. Dvakrát se prosadil v dresu hostů Radan Lenc, jednou se trefil Marek Kvapil. Bílí Tygři jsou už čtvrtí, naopak Západočeši prohráli popáté v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382099-liberec-stoupa-tabulkou-vzhuru-po-vyhre-v-karlovych-varech-je-uz-ctvrty)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Liberec

Litvínov – Třinec 0:2

Neporazitelnost Litvínova vydržela do sedmého kola. Skalp vedoucího celku tabulky si jako první připsal Třinec, který ze šesti duelů vyhrál jen jednou. O výhru Ocelářů 2:0 se zasadili v úvodní části Adamský s Krajíčkem, druhý jmenovaný zvyšoval v přesilové hře. Druhou nulu v sezoně si připsal brankář Slezanů Šimon Hrubec.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382100-vedouci-litvinov-poprve-padl-trinci-nevstrelil-ani-gol)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Třinec

Mladá Boleslav – Pardubice 4:2

Až do sedmého zápasu čekal Michal Vondrka na první gól v novém působišti, nakonec se dočkal v oslabení a hned z toho byla vítězná trefa. Mladá Boleslav porazila ve vyrovnaném souboji houževnaté Pardubice 4:2 zejména díky speciálním formacím. Kromě Vondrky, který získal celkově tři body, se prosadili také Bernad s Klepišem v přesilových hrách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382101-mlada-boleslav-napravila-debakl-v-tesnem-souboji-pretlacila-pardubice-diky-vondrkovi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Pardubice

Zlín – Plzeň 3:5

Plzni se venku daří, třetí výhru v řadě zaznamenali indiáni ve Zlíně, kde vyhráli 5:3. Domácí Berani sice vedli po první třetině 2:1, ale Západočeši otočili duel v čase 39:59 díky Milanu Gulašovi a vítěznou branku přidal po 31 sekundách třetí části Václav Nedorost.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382102-plzen-veze-ze-zlina-vsechny-body-diky-klicovym-trefam-gulase-a-nedorosta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Plzeň

Hradec Králové – Brno 4:2

Hradec Králové si vyšlápl také na Kometu a po výhře 4:2 se propracoval už na první místo extraligové tabulky. Východočeši trestali brněnské fauly, když využili hned čtyři početní výhody. Postupně se prosadili Cingel, Rosandič, Paulovič a Pavlík. Hradečtí mají nyní tříbodový náskok před Litvínovem, který má zápas k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382103-euforie-hradce-kralove-pokracuje-po-vyhre-nad-kometou-jde-do-cela-tabulky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Brno

Olomouc – Sparta 2:4

Olomouc vedla nad Spartou 1:0 a v polovině duelu byl stav 2:2, ale v druhé půli utkání Pražané definitivně otočili a zvítězili 4:2. Za hosty se prosadili Pech, Pavelka, Beran a do prázdné brány také Vrána. Hanáci padli podruhé v řadě, sparťané slaví druhý triumf za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/382104-olomouci-nestacily-proti-sparte-ani-dve-irglovy-trefy-prazane-si-z-hane-odvazeji-vyhru)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články