Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN: Motor zaskočil Oceláře, zaváhala i Plzeň. Vítkovice padly posedmé za sebou

Extraliga dokončila 26. kolo a navíc nabídla dvě dohrávky. Dvěma nejlepším týmům se nedařilo – Třinec nestačil v prodloužení na České Budějovice, Plzeň nezvládla nastavení s Olomoucí. Vítkovice se z krize pořád nedostaly ani po změně trenérského štábu a po porážce na Spartě padly posedmé v řadě.

Fanoušci Českých Budějovic na stadionu
zdroj: ČTK autor: Václav Pancer

Plzeň – Olomouc 1:2 PP

Dlouho to v Plzni vypadalo, že Olomouc odjede bez vstřeleného gólu. Jenže po úvodní trefě Gulaše ve třetí třetině zařídil vyrovnání pět minut před koncem Kolouch a v nastavení rozhodl o výhře Mory 2:1 Valský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Olomouc

České Budějovice – Třinec 2:1 PP

Až na desátý pokus se doma dočkali. Hráči Českých Budějovic zvítězili poprvé po návratu mezi elitu v domácím prostředí, když přetlačili Třinec 2:1 po prodloužení. V nastavení mohl rozhodnout hostující Matěj Stránský, ale neproměnil trestné střílení. Budějovický Ondřej Slováček měl stejnou příležitost, a i když jí pohrdl, o minutu později ze hry utkání ukončil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice – Třinec

Karlovy Vary – Hradec Králové 3:4

Energie doma proti Hradci Králové dvakrát srovnala, ale hosté v závěru odskočili a nakonec zvítězili těsně 4:3. Východočeši těžili z produktivity Jakuba Lva, který se trefil v rozmezí 49. a 51. minuty dvakrát a zařídil rozhodující náskok. Koblasův zásah v závěru, který připravil asistencí a třetím bodem v zápase Kaše, k bodům Karlovým Varům nestačil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary – Hradec Králové

Liberec – Mladá Boleslav 3:2

V dohrávce 5. kola se radoval Liberec po vítězství 3:2 nad Mladou Boleslaví. Hosté sice vedli po první třetině 2:1, ale prostřední část patřila Bílým Tygrům – obrat zařídili Hrabík s Havlínem. Duel nedohrál bývalý liberecký obránce Martin Ševc, který byl na konci druhé třetiny vyloučen do konce utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Mladá Boleslav

Sparta – Vítkovice 5:2

V dohrávce 4. kola Sparta porazila Vítkovice 5:2. Pražany dotáhl k další výhře první útok, když se prosadili Horák v přesilovce a Řepík. Vidět byl i člen třetí formace Pech, který si připsal tři asistence, jeden gól v oslabení obstaral Buchtele. Sparťané uspěli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Vítkovice

Brno – Pardubice 0:3

Pardubický brankář Daniel Vladař vymazal v utkání proti Brnu všechny střelecké pokusy soupeře a v předehráce 26. kola přispěl k výhře Dynama 3:0 prvním čistým kontem v sezoně. O triumfu hostů rozhodli Kusý, Mikuš a Nakládal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články