Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

SOUHRN: Dostihy kanonýrů pokračují. Stránský přidal dvě trefy, Šťastný se dotáhl na Schneidera

Extraliga tentokrát nabídla šest dohrávek a znovu byli hodně vidět nejlepší střelci soutěže. Třinecký Matěj Stránský se prosadil proti Pardubicím dvakrát, navýšil sbírku gólů na šestnáct a vede pořadí kanonýrů. Na druhé místo se čtrnácti brankami se posunul David Šťastný, který se trefil proti Olomouci jednou a dorovnal průběžně Petera Schneidera z Komety. Vítězné série natáhly Mladá Boleslav i Karlovy Vary, které přetlačily Zlín. Kometě se nepodařil reparát za debakl na Spartě a Liberec s ní ukončil sérii pěti porážek.

Třinecký útočník Matěj Stránský v šanci v zápase proti Pardubicím
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec – Pardubice 4:3

Východočeši sahali v dohrávce 7. kola extraligy ve Slezsku po bodech, ale domácímu Třinci dovolili dvě výsledkové otočky, přičemž na tu druhou už odpověď nenašli. O obrat lídra tabulky se postaral dvakrát Matěj Stránský, který má na svém kontě už šestnáct gólových tref.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Zlín – Karlovy Vary 1:2 PP

Karlovy Vary přidaly šestou výhru v řadě, tentokrát v dohrávce 9. kola extraligy na ledě Zlína 2:1 v prodloužení. O dva body Západočechů se postaral Jakub Flek, který nejprve srovnal po úvodním zásahu domácího Hermana a v nastavení proměnil trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary

Mladá Boleslav – Olomouc 6:1

Jedenáctigólová kanonáda proti Karlovým Varům (11:4) je nastartovala a od ní jedou na vlně. Sedmé vítězství hokejistů Mladé Boleslavi za sebou přišlo v dohrávce 8. kola extraligy proti dvanácté Olomouci, a to v poměru 6:1. Dvakrát se prosadil zkušený bek Martin Ševc, gól a dvě asistence zapsal David Šťastný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Litvínov – Vítkovice 1:0 PP

Premiéra Miloše Holaně v roli hlavního kouče Vítkovic dopadla porážkou, ale s bodem. Litvínov zvítězil doma v dohrávce 14. hokejové extraligy 1:0 v prodloužení. Patrik Zdráhal se prosadil čtrnáct sekund po začátku nastaveného času. Rostislav Marosz ve třetí třetině neproměnil trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Vítkovice

Liberec – Brno 2:1

Po pěti prohrách, navíc bez zisku jediného bodu, se hokejisté Liberce dočkali vytouženého triumfu. Severočeši sérii neúspěchu uťali v dohrávce 9. kola extraligy proti Brnu, které na vlastním ledě porazili 2:1. Vítěznou trefu zaznamenal už v druhé třetině Michal Bulíř.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Brno

Hradec Králové – České Budějovice 6:1

Počet proher v řadě se u hokejistů Českých Budějovic navýšil na číslo pět. Motor nezvládl zápas na ledě Hradce Králové, odkud si domů veze debakl 1:6. Východočeši se dočkali triumfu po dvou ztrátách.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články