Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EL a EKL UEFA 2023/2024

SOUHRN 15. KOLA: Vítězné série Sparty a Třince pokračují, Motor na výhru pořád čeká

Po reprezentační přestávce extraliga nabídla kompletní 15. kolo. Vítězné série Sparty a Třince se znovu natáhly, zatímco České Budějovice ani posedmé cestu k premiérovému triumfu po návratu mezi elitu nenašly. Vítkovice doma udolaly Hradec Králové, naopak Kometa padla s Litvínovem.

Radující se hráči Sparty
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Zlín – Sparta 4:6

Vypadalo to, že Zlín podruhé v sezoně uspěje, ale nakonec body jedou do Prahy. Hokejisté Zlína vedli nad Spartou 2:0 a 4:2, ale prohráli 4:6, když rozhodl v 58. minutě Řepík a smůlu domácích dovršil v poslední minutě při přesilovce Zlína šestým gólem Tomášek. Sparta tak vyhrála pátý zápas za sebou, zatímco zlínský celek narazil v pátém zápase už počtvrté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Sparta

Liberec – Olomouc 2:1

Přestože dala Olomouc na ledě Liberce tři góly, regulérně se radovala jen jednou a nakonec si ze severu Čech neodvezla ani bod. Bílí Tygři, kterým byla odepřena po trenérské výzvě pro změnu jedna branka, rozhodli o těsném vítězství 2:1 v 57. minutě po trefě Michala Bulíře, jenž šťastně překonal Branislava Konráda.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Olomouc

České Budějovice – Mladá Boleslav 1:2 PP

Hokejisté Českých Budějovic podlehli na domácím ledě Mladé Boleslavi 1:2 v prodloužení a ani na sedmý pokus se nedočkali po návratu do extraligy vítězství. Motor vedl od druhé třetiny po přesilovkovém gólu Daniela Voženílka, ale David Šťastný nejprve v 53. minutě připravil vyrovnání pro Martina Ševce a v první minutě prodloužení rozhodl o výhře Středočechů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice – Mladá Boleslav

Karlovy Vary – Třinec 2:7

Čtyři zápasy, čtyři výhry. To je hodně příjemná bilance hokejistů Třince, kteří vítěznou sérii neztratili ani v Karlových Varech. Tam nepřipustili žádné drama a zápas prakticky rozhodli už v první třetině, kdy nastříleli domácímu celku čtyři góly. Hráči Karlových Varů se prosadili až za stavu 0:5. Na výhře hostů 7:2 měl největší podíl Matěj Stránský, který dal tři góly a přidal asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary – Třinec

Vítkovice – Hradec Králové 2:1

Hradečtí hokejisté na vítkovickém ledě začali výborně a po dvou odehraných minutách vedli, když se prosadil Perret. Jenže domácí ve druhém dějství díky brankám Poláka a Hrušky otočili stav a nakonec utkání vyhráli 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice – Hradec Králové

Brno – Litvínov 2:4

Cenné body z brněnského ledu si odváží Litvínov. Hosté sice prohrávali, ale díky třem brankám z druhé třetiny duel otočili. Litvínov nakonec zvítězil 4:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Litvínov

Plzeň – Pardubice 5:2

V posledním utkání kola Plzeň zdolala Pardubice 5:2. Západočeši jsou nadále na čele tabulky a v základní hrací době ještě neprohráli. Naopak Východočeši stále čekají na první výhru za tři body. Petr Straka se prosadil dvakrát, Milan Gulaš přidal další gól.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články