Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 8. KOLA: Sparta i Hradec předvedly obrat, Krejčí vede pořadí kanonýrů

Prestižní zápas mezi Spartou a Kometou patřil Pražanům. Sparťané se vypořádali se stavem 0:1 i 1:2, nakonec zvítězili 3:2 v prodloužení a uspěli počtvrté v řadě. Stejným výsledkem vyhrálo také Kladno proti Zlínu, Berani tak nadále uzavírají tabulku extraligy. Pořadí střelců vede hvězda Olomouce David Krejčí, který zaznamenal při výhře 3:1 nad Libercem už sedmý gól v sezoně.

Sparta se raduje v utkání proti Brnu
zdroj: ČTK autor: Ondřej Deml

Kladno – Zlín 3:2 PP

Berani dokázali smazat v 8. kole extraligy proti Kladnu dvoubrankovou ztrátu, když se ve třetí třetině prosadili Hejcman s Honejskem, ale v prodloužení přiřkl vítězství 3:2 domácím Wood. Moravané za tři body ještě nevyhráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Zlín

Sparta – Brno 3:2 PP

Sparta doma přetlačila v 8. kole extraligy Kometu 3:2 v prodloužení, ačkoli v zápase prohrávala 0:1 i 1:2. Pražanům pomohl nejprve vyrovnávací gól Romana Horáka na konci druhé třetiny a v nastavení se zasloužil o druhý bod v přesilovce Filip Chlapík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Brno

České Budějovice – Mladá Boleslav 1:6

Středočeši si rázně řekli o první místo tabulky. Na ledě Českých Budějovic se radovala Mladá Boleslav v 8. kole po jasném výsledku 6:1. Hostům pomohly úvodní dva góly, Kotala se prosadil v přesilovce, Kousal zase v oslabení. Až za stavu 0:3 snížil kapitán Motoru Milan Gulaš, ale to bylo ze strany domácích vše.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Mladá Boleslav

Olomouc – Liberec 3:1

Olomouc nadále těží z přínosu Davida Krejčího. Zkušený útočník se v 8. kole extraligy proti Liberci prosadil v nové sezoně už posedmé a pomohl Hanákům k výhře 3:1. V dresu vítězů se radoval také brankář Jakub Sedláček, který prožil za Moru úspěšnou premiéru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Liberec

Hradec Králové – Pardubice 5:2

Východočeské derby nabídlo skvělou atmosféru i výsledkový obrat. Hostující Pardubice vedly v 8. kole extraligy před koncem druhé třetiny už o dva góly, ale Hradečtí duel otočili na vítězných 5:2. Perret nastartoval domácí ještě před druhou přestávkou, v závěru přidali další čtyři trefy a po výhře poskočili na druhé místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Pardubice

Litvínov – Plzeň 2:5

Litvínov nezachytil začátek utkání proti Plzni a prohrál doma 2:5. Hosté těžili z rychlého startu, když se v prvních 18 minutách prosadili třikrát, z toho Lotyš Martins Dzierkals hned dvakrát. Litvínov sice snížil na 2:3, ale poté se už trefili jen Západočeši. Severočeši padli popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Plzeň

Vítkovice - Třinec 1:4

Třinečtí hokejisté dostáli roli favorita a vyhráli v dohrávce 8. kola na vítkovickém ledě 4:1. Oceláři triumfovali v regionálním derby potřetí v řadě a dále vedou tabulku.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články