Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

SOUHRN 7. KOLA EXTRALIGY: Litvínov utekl Hradci z lopaty a poprvé vyhrál, Vary zaskočily Spartu

Konečně. Až v sedmém kole hokejové extraligy se dočkali hráči Litvínova první výhry. Poslední celek tabulky obrátil zápas s Hradcem Králové z 0:2 na 3:2. Vysoké výhry zaznamenaly Mladá Boleslav s Kladnem 4:0 a Pardubice, které porazily 6:1 České Budějovice. Ostatní zápasy řešily až prodloužení a nájezdy. Překvapila zejména výhra K. Varů v Praze nad Spartou 5:4, Brno vyhrálo v Plzni 4:3 a Liberec v Třinci 4:3. Doma v prodloužení porazila Olomouc 5:4 Vítkovice.

Litvínov - Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Mladá Boleslav - Kladno 4:0

Kladno poslední tři zápasy s Mladou Boleslaví vyhrálo a chtělo si spravit náladu po porážce s Třincem. Ale i Boleslavští nechali v minulém kole body ve Vítkovicích, odkud si odvezli nakládačku 0:4, a tak chtěli potěšit vlastní fanoušky v ochozech jejich stadionu. A to se jim podařilo, nedali hostům šanci. Stálou převahu vyjádřili góly Kousal, Fořt a Kantner, kteří své trefy rozdělili do každé třetiny. Při power-play hostů uzavřel skóre na 4:0 v poslední minutě do prázdné branky Kladna Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ml. Boleslav - Kladno

Sparta - Karlovy Vary 4:5 v prodloužení

Rozjetá Sparta hostila trápící se tým Karlových Varů, který zatím v sezoně bodoval jen jednou. Ovšem hosté favoritovi od začátku hodně zatápěli. Prohráli jen první třetinu 1:0 a poté sparťané už jen dotahovali jejich vedení a porážku Pražanů odvrátil až v poslední minutě základní hrací doby vyrovnáním na 4:4 Krejčík. V prodloužení pak zápas rozhodl hostující Koblasa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - K. Vary

Plzeň - Brno 3:4 v prodloužení

Oba celky začaly sezonu rozpačitě, ale v posledních zápasech už začaly sbírat body. I v Plzni nakonec bodovaly oba týmy. Po remíze 3:3 v základní hrací době se výsledek řešil v prodloužení. V tom měli víc štěstí hosté, kterým vystřelil dva body gólovou trefou v 63. minutě Koblížek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Brno

Olomouc - Vítkovice 5:4 na samostatné nájezdy

Olomouc prohrála s Vítkovicemi čtyři předešlé zápasy, ale sezonu začaly oba celky výborně, a tak se čekal na Hané velký boj. A ten to také byl. Oba soupeři se tahali o výsledek až do samostatných nájezdů, v nichž nakonec rozhodla až desátá série, v níž se prosadil potřetí v nájezdech olomoucký Nahodil a jeho celek tak nakonec vyhrál 5:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Pardubice - České Budějovice 6:1

Dosud v základní hrací době neporažené Pardubice přivítaly Motor České Budějovice, který se po výborném začátku soutěže začal zadrhávat a poslední tři zápasy prohrál. A ani v Pardubicích se nechytil. Domácí měli stále víc ze hry, tlačili se před branku hostů a tam se dokázali prosazovat a bylo z toho jasné vítězství 6:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Č. Budějovice

Třinec - Liberec 3:4 v prodloužení

Mistr z Třince začal po špatném začátku chytat dech a poslední dva zápasy vyhrál, Liberec dosud v základní hrací době neprohrál, ale také po šedesáti minutách ani jednou nezvítězil. Prodlužovalo se i v Třinci, který v poslední třetině dotahoval na 3:3. Ovšem v prodloužení už byli úspěšnější hosté, jimž zajistil výhru gólem Melancon.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Litvínov - Hradec Králové 3:2

Před dvěma a půl lety byli kolegové na střídačce Hradce Králové, teď stáli proti sobě. Současný kouč Mountfieldu HK Tomáš Martinec prohrál souboj s litvínovským trenérem Vladimírem Růžičkou. Verva sice prohrávala v utkání 7. kola extraligy doma po dvou třetinách 0:2, ale po obratu ve třetí části uspěla 3:2. Domácí zvrátili výsledek zásluhou dvou branek Andreje Kudrny a jedné od Šimona Stránského.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Hradec Králové
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články