Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EL a EKL UEFA 2023/2024

SOUHRN 55. KOLA: Kladno se přiblížilo baráži, vedoucí Hradec prodloužil vítěznou sérii

Stíhací jízda Kladna směrem k předkolu play-off se zadrhla a šest utkání před koncem základní části mají Rytíři znovu mnohem blíž k baráži. Po porážce 1:4 v Olomouci ztrácí Středočeši na Litvínov, který vyhrál na ledě Komety 5:1, už osm bodů. Plzeň si poradila s Vítkovicemi a drží důležitou čtvrtou příčku. Třetí Pardubice mají poté, co prohrály doma s Libercem, před Indiány k dobru už jen tři body. Hradec Králové v nájezdech uspěl v Mladé Boleslavi a odskočil na čele Třinci na rozdíl dvou bodů.

Zklamaná střídačka Kladna
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Olomouc - Kladno 4:1

Olomouc porazila doma čtrnácté Kladno 4:1 a vzdálila se mu tak na rozdíl 11 bodů. Hanáci se po teprve druhé výhře z posledních pěti zápasů posunuli na 11. místo před Karlovy Vary. Rytíři podruhé za sebou nebodovali a na třináctý Litvínov už ztrácejí osm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Kladno

Mladá Boleslav - Hradec Králové 2:3 SN

Hradec Králové zvítězil v Mladé Boleslavi 3:2 po samostatných nájezdech a po sedmé výhře za sebou unikl v čele tabulky druhému Třinci na rozdíl dvou bodů. Devátý Bruslařský klub naopak prohrál osmý z posledních devíti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Pardubice - Liberec 1:2

Třetí Pardubice počtvrté za sebou nebodovaly, přestože ještě na začátku 56. minuty vedly nad Libercem 1:0. Bílí Tygři na závěr pětizápasové série venkovních duelů bodovali naopak počtvrté v řadě. Vítězný gól dal při přesilovce v čase 57:32 útočník Petr Jelínek, jenž dokonal obrat 100 sekund po vyrovnání obránce Lukáše Dernera.

Plzeň - Vítkovice 3:1

Plzeň porazila Vítkovice 3:1 a po třetí výhře nad Ostravany v sezoně si upevnila čtvrtou příčku tabulky. Domácí si po dvou třetinách vypracovali dvoubrankový náskok a důrazně hrající hosté přes snížení v závěrečné třetině už vyrovnat nedokázali a ukončili třízápasovou vítěznou sérii. V plzeňském dresu zaznamenal vítěznou trefu Martinš Dzierkals, gól a jednu přihrávku si připsal Jan Schleiss a dvě asistence přidal Tomáš Mertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

Brno - Litvínov 1:5

Litvínov dokázal poprvé v sezoně vyzrát na Brno. Chemici v 55. kole vyhráli v moravské metropoli 5:1 zejména díky povedenému úseku na přelomu druhé a třetí třetiny, kdy skórovali čtyřikrát během pěti minut. První tři branky vsítili slovenští střelci Kudrna, Gerhát a Sukeľ, u gólu Havelky na 4:0 si jubilejní 900. kanadský bod v extralize připsal Viktor Hübl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Litvínov
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články