Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 46. KOLA: Olomouc vynulovala Spartu, do čela tabulky jde Třinec po výhře v Pardubicích

Na první místo extraligové tabulky se po 46. kole vrátil Třinec. Slezanům pomohl zkrat Sparty s Olomoucí, která zvítězila v Praze 3:0. Oceláři naopak uspěli v Pardubicích 6:2. V boji o třetí místo zaváhala zase Mladá Boleslav po porážce s Vítkovicemi 1:2. Pronásledovatelé se tak Středočechům výrazně přiblížili – čtvrtý Liberec ztrácí jen bod, pátý Hradec Králové dva.

Hokejisté Třince se radují
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2

Vítkovice vyhrály na ledě Mladé Boleslavi 2:1 a stále mohou reálně pomýšlet na osmou příčku tabulky. Středočeši sice vedli po trefě Bernada, ale obrat hostů zařídili Lakatoš a Kalus. Bruslaři tak prohráli podruhé v řadě a soupeři se jí mohou přiblížit.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Vítkovice

Sparta – Olomouc 0:3

Obdivuhodná bodová série Sparty skončila po 17 duelech. Pražané našli přemožitele v Olomouci, která zvítězila na jejich ledě 3:0. Sparťanům nebyla uznána branka po 30 sekundách hry po zásahu Tomáška, a tak branky stříleli jen hosté. Za Moru se postupně prosadili Kolouch, Handl a Kunc. Hanáci si výhrou výrazně řekli o pozici v předkole play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Olomouc

České Budějovice – Liberec 2:5

Bílí Tygři ztrácí po výhře 5:2 nad Českými Budějovicemi jen jeden bod na třetí Mladou Boleslav. O pohodlném triumfu rozhodli hosté v prostřední části hry, kterou ovládli 3:1, pojistku přidali v závěru Vlach se Šírem. Motor přišel po páté porážce za sebou o teoretickou naději na předkolo play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Liberec

Karlovy Vary – Plzeň 4:2

Karlovy Vary předvedly proti rivalovi z Plzně perfektní obrat z 0:2 na konečných 4:2 a přichystaly soupeři pátou venkovní porážku v řadě. Gólovou smršť Energie v druhé třetině řídil dvoubrankový Skuhravý, ke kterému se přidali Vildumetz s Flekem. Plzeň padla potřetí za sebou a vzdaluje se jí čtvrtá příčka s přímým postupem do čtvrtfinále play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Plzeň

Litvínov – Hradec Králové 2:3

Hradec Králové zvládl duel v Litvínově a udržel se v boji o třetí místo. Východočeši zvítězili 3:2 zejména díky dvěma brankám a celkově třem bodům Filipa Pavlíka. Na třetí Mladou Boleslav tak ztrácí z páté pozice dva body, čtvrtý Liberec má náskok jednoho bodu. Litvínov je z formy, z posledních čtyř zápasů neuspěl ani jednou a získal jen dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Hradec Králové

Brno – Zlín 9:3

Zlín schytal na ledě Komety debakl 3:9 a přibouchl si dveře do předkola play-off. Berani ztrácí na poslední postupové místo Olomouce 13 bodů, ve hře jim jich přitom zbývá už jen 21. Brňané vedli po dvou třetinách 4:1, v závěru ale kompletně rozebrali hostující obranu. Čtyřmi gólovými přihrávkami se o to nejvíc zasloužil Petr Holík, jeho spoluhráči z útoku Zaťovič s Muellerem zaznamenali shodnou bilanci 2+1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Zlín

Pardubice – Třinec 2:6

Oceláři se po delší době vrátili do čela extraligové tabulky. Pomohlo jim k tomu zaváhání Sparty a vítězství v Pardubicích 6:2. Dvakrát se gólově prosadili Gernát s Romanem, další trefy přidali Marcinko se Stránským. Dynamo přišlo o sérii šesti zápasů, ve kterých Východočeši bodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články