Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej: HC Dynamo Pardubice - HC Oceláři Třinec

SOUHRN 45. KOLA: Sparta uspěla v neoblíbeném Liberci, Třinec rozhodl o výhře tři sekundy před koncem

Tabulce nadále vévodí Sparta. V neoblíbeném Liberci zásluhou gólové smrště ve třetí třetině zvítězila 5:2. Dva body zpět za Pražany zůstává Třinec, který udolal Plzeň bez Milana Gulaše 3:2 trefou tři sekundy před závěrečnou sirénou. Mladá Boleslav klopýtla ve Zlíně 2:3. Východočeské derby pro sebe rozhodly Pardubice v poslední minutě. Olomouc doma přehrála Litvínov stejným poměrem 4:3, Karlovy Vary urvaly výhru nad Kometou po nájezdech 5:4. Poslední Motor nestačil na Vítkovice.

Andrej Kudrna slaví s Davidem Tomáškem
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Pardubice - Hradec Králové 4:3

Hokejisté Pardubic porazili Hradec Králové poprvé v sezoně. Mountfield na ledě rivala vždy vedl, domácí vždy vyrovnali a o své výhře rozhodli využitou přesilovkou v 59. minutě. Hrdinou zápasu se stal útočník Anthony Camara.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Hradec Králové

Liberec - Sparta 2:5

Produktivní David Tomášek režíroval výhru Sparty v neoblíbeném Liberci. Zaznamenal čtyři body za dvě branky a dvě asistence. Pražané čtyřikrát udeřili v poslední třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta

Karlovy Vary - Kometa Brno 5:4 po samostatných nájezdech

Bylo to utkání nahoru dolů. Karlovy Vary šly brzy do vedení o dvě branky, jenže Kometa stav postupně otočila. Duel dospěl do prodloužení, ve kterém rozhodl Tomáš Rachůnek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Kometa Brno

Zlín - Mladá Boleslav 3:2

Zlínští, kteří se v předešlých dvou duelech nedokázali gólově prosadit, byli od začátku aktivní. Skóre otevřel obránce Řezníček. Bruslaři dokázali srovnat krok ve 24. minutě. Vedení si ale Berani vzali za necelou minutu zpět. Köhlerovu střelu z kruhu sice zblokoval Dlapa, opětovný pokus už ale skončil mimo dosah Růžičky. Vítěznou trefu si připsal domácí Dufek. Berani ukončili sérii šesti porážek, doma neuspěli třikrát za sebou. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Mladá Boleslav

Vítkovice - České Budějovice 5:3

Vítkovice České Budějovice jednoznačně přehrály. Domácí zlomili odpor nováčka čtyřmi góly během jedenácti minut ve druhé části, když gól a přihrávku si připsal Rastislav Dej. Hostující Miroslav Holec dvěma góly v závěru už pouze zkorigoval vysoké vedení domácích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - České Budějovice

Třinec - Plzeň 3:2

Vyrovnané utkání rozhodla trefa tři sekundy před koncem z hole Tomáše Marcinka. Pod všechny tři branky se podepsal Jack Rodewald (1+2). Hosté hráli poprvé v sezoně bez svého lídra Milana Gulaše. Domácí zvítězili v devátém z posledních deseti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Olomouc - Litvínov 4:3

Rozhodl vstup do utkání. Hanáci udeřili v první části třikráte. Hokejisté Olomouce v domácím prostředí uspěli po sérii tří porážek, navíc dokázali Vervu přehrát poprvé v sezoně a přiblížili se svému dnešnímu soupeři v tabulce na pět bodů. Olomouc je desátá, Litvínov devátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články