Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Třemi body nečekaně skolil mateřskou Kometu. Chceme se udržet v horní čtyřce, burcuje Dlapa

Obránce Mladé Boleslavi Ondřej Dlapa přispěl dvěma góly a asistencí k výhře svého týmu na brněnském ledě 5:3 ve 43. kole extraligy. Devětadvacetiletý bek tak odehrál z pohledu produktivity nejvydařenější utkání v nejvyšší soutěži v kariéře, tři body totiž ještě nikdy nezískal.

Ondřej Dlapa z Mladé Boleslavi sráží protihráče
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

"Asi jsem se vystřílel na další sezony, tak uvidíme, jak to bude v sezoně dál," řekl Dlapa po utkání proti svému mateřskému klubu. Extraligu doposud hrál ve čtyřech týmech, v nichž si plnil zejména ryze defenzivní úkoly. Doposud dal jen 11 branek, dosavadní tři jsou jeho sezonním maximem.

Právě v Kometě si v roce 2011 připsal první starty v extralize. Speciální zápas to však pro něj prý nebyl. "Už je to nějaký čas, co v Brně nehraju. Navíc v hledišti chybí diváci, kteří by tady určitě vytvořili atmosféru," uvedl Dlapa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Mladá Boleslav

Mladá Boleslav si v DRFG areně připsala třetí výhru v řadě. Podle Dlapy ale nebyla k úspěchu klíčová druhá třetina, v níž vstřelili Středočeši tři góly. "Rozhodla třetí třetina, byl jsem u všeho dobrýho i špatnýho a můžeme být rádi, že máme tři body," řekl Dlapa. "Brno do toho šlo víc naplno, když prohrávalo. My jsme měli dost práce, abychom to ubránili. Oni nejsou žádní nazdárci a nebyla to sranda," podotkl.

Středočeši se vrátili na třetí příčku tabulky. Dlapa tomu ale přehnanou váhu nedává. "Sezona ještě nekončí, vše se může změnit, chceme bodovat každý zápas a udržet se v horní čtyřce," dodal Dlapa.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články