Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

SOUHRN 43. KOLA: Plzeň se vrátila do hry o třetí místo, Zohorna už pálí za Dynamo

Hokejová extraliga otevřela poslední čtvrtinou základní části zápasy 43. kola. Plzeň si poradila s Litvínovem v devítigólové přestřelce a bodově se dotáhla na čtvrtý Liberec, na třetí Mladou Boleslav ztrácí dva body. Pardubice si pojistily sedmou příčku po výhře ve Zlíně 3:1, na které se brankově podílel také dvoubodový Tomáš Zohorna. Těsně uspěly i oba týmy na čele, Sparta ve Vítkovicích 2:1, Třinec zase v Olomouci 3:2.

Plzeň – Litvínov 5:4

Gólovou přestřelku v Plzni vyhráli nakonec domácí 5:4. Hosté z Litvínova sice srovnali krok na 3:3, ale rozhodující náskok zařídil Luboš Rob a Milan Gulaš, který napodobil Jakuba Poura a prosadil se v utkání i podruhé.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Litvínov

Olomouc – Třinec 2:3

Hanáci vedli nad Třincem už 2:0, přesto si ze zápasu neodnesli ani bod. Oceláři otočili výsledek po trefách Matěje Stránského a obou bratrů Kovařčíků na konečných 3:2. Slezané se radovali pošesté v řadě, Mora naopak padla popáté z posledních šesti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Třinec

Vítkovice – Sparta 1:2

Sparta uhájila první příčku tabulky díky těsnému vítězství 2:1 ve Vítkovicích. Pražané šli sice na začátku třetí třetiny do vedení po gólu Jana Košťálka, ale vítkovický Guntis Galvinš brzy srovnal. Nakonec rozhodl pět minut před koncem Lukáš Pech. Sparťané natáhli vítěznou sérii na sedm zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Sparta

Zlín – Pardubice 1:3

Zlín podlehl Pardubicím 1:3 a nadále výrazně zaostává za posledním postupujícím místem do play-off. Dynamo táhl znovu dvěma body Tomáš Zohorna, který si ve druhém utkání po návratu připsal první gól a už třetí asistenci. Za Východočechy se prosadili i Matěj Blümel a Anthony Camara, trefa Zdeňka Okála byla Beranům málo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Pardubice

Karlovy Vary – České Budějovice 1:6

Motor potvrdil, že se mu spíš daří na kluzištích soupeřů. Po dvou domácích porážkách vyhrál v Karlových Varech 6:1 a na předposlední Zlín ztrácí sedm bodů. Na západě Čech vedli Jihočeši už v osmé minutě 2:0 po dvou trefách Zdeňka Doležala. Energie naopak prohrála už posedmé z posledních osmi utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – České Budějovice

Brno – Mladá Boleslav 3:5

Mladá Boleslav se vrátila na třetí místo tabulky díky výhře 5:3 nad Kometou. Středočeši těžili ze vstřelené branky v přesilovce a oslabení, přičemž na trefu v početní nevýhodě navázal obránce Ondřej Dlapa dalším gólem. V závěru sice snížil Peter Trška, ale Brňané už srovnat nestihli a pojistku hostů přidal David Cienciala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Mladá Boleslav

Liberec – Hradec Králové 3:1

Liberec porazil v předehrávce šestý Hradec Králové 3:1 a přidal sedmé vítězství z posledních osmi zápasů. Dvěma góly pomohl ke třetí výhře nad Mountfieldem za sebou útočník Michal Bulíř. Po třech asistencích si připsali reprezentanti Michal Birner a Radan Lenc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové

Hlavní zprávy

Nejčtenější články