Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

SOUHRN 40. KOLA: Třinec se Spartou unikají soupeřům, karlovarský brankář Novotný skóroval do prázdné branky

Sparta porazila ve šlágru 40. kola extraligy Plzeň 4:0 a na prvním místě tabulky má na Západočechy náskok už deseti bodů. Indiáni klesli na čtvrtou příčku o skóre za rozjetý Liberec, který ve čtvrteční předehrávce uspěl v Pardubicích. Pražanů se drží už jen Třinec, který po jasné domácí výhře nad Kometou ztrácí jen dva body a má zápas k dobru. Zlín veze tři body z Olomouce a vrátil se do hry o předkolo play-off. České Budějovice ukončily sérii nezdarů s Hradcem Králové, zůstávají ale jasně poslední. Karlovy Vary zvítězily 3:1 v Mladé Boleslavi, za vítěze skóroval i brankář Filip Novotný. Vítkovice přehrály Litvínov 3:2 a oplatily "chemikům" shodnou úterní porážku. 

Hokejisté Třince se radují
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Třinec - Brno 4:1

Brňané repete proti Třinci nezvládli. Tři dny po utkání v Brně vyhráli Oceláři také doma, tentokrát 4:1. Slezané potvrdili, že se nachází v dobrém rozpoložení. Z posledních šesti zápasů uspěli pětkrát, když nestačili jen na Mladou Boleslav. Kometa naopak padla popáté z šesti soubojů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno

Sparta - Plzeň 4:0

Sparta porazila Plzeň 4:0 a podesáté v řadě dokázala bodovat. Pražané využili třikrát přesilovku, za výhrou vykročili již v první třetině, po níž vedli 2:0. Útočník David Tomášek si připsal tři body za dva góly a nahrávku. Již popáté v sezoně udržel čisté konto brankář Matěj Machovský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 1:3

Karlovy Vary zvítězily na ledě Mladé Boleslavi 3:1. Rozdílový gól vstřelil v 51. minutě veterán Václav Skuhravý, výhru pojistil v poslední minutě do prázdné branky gólman Západočechů Filip Novotný. Energie uspěla po čtyřech porážkách za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary

Hradec Králové - České Budějovice 1:2 SN

České Budějovice poprvé od návratu do extraligy dokázaly porazit Hradec Králové. Jihočeši byli blízko vítězství už v základní hrací době, sekundu před koncem třetí třetiny ale vyrovnal Aleš Jergl. Výhru Motoru 2:1 zajistil až v šesté sérii samostatných nájezdů Vít Jonák. Hosté přerušili sérii pěti porážek, na předposlední místo ale ztrácejí deset bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – České Budějovice

Vítkovice - Litvínov 3:2

Ostravané zdolali Litvínov 3:2 a oplatili soupeři úterní porážku. Vítkovice táhl zejména Vladimír Svačina, který byl u všech gólů: dva vstřelil a na jeden přihrál. Branku a dvě asistence zaznamenal Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Olomouc - Zlín 2:4

Zlín zvítězil 4:2 na ledě Olomouce a přiblížil se Hanákům, kteří drží poslední postupovou příčku do předkola play-off, na rozdíl čtyř bodů. Berani si vytvořili rozhodující náskok dvěma góly v úvodní třetině, třetí branku přidal hned v úvodu prostřední části Lukáš Vopelka. Oba celky vystřídaly v utkání brankáře, hostující Libor Kašík nedochytal kvůli zranění.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

Pardubice - Liberec 1:2

Bílí Tygři uspěli na ledě Pardubic 2:1 a zvítězili popáté v řadě. Dynamo sice vedlo po trefě Poulíčka, ale obrat hostů zařídili Birner s Vitáskem. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články