Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

SOUHRN 4. KOLA: Kometa přetlačila rivala Spartu. Hradec Králové ovládl derby, na dno klesl Zlín

Střídání na čele tabulky. Po 4. kole hokejové extralize už nevládnou Karlovy Vary, které padly 2:3 v Olomouci, nýbrž Bílí Tygři z Liberce. Severočeši si v jednom z derby utkání kola poradili s Mladou Boleslaví 4:3, když duel otočili ve třetí třetině. Východočeské klání si pak podmanili hokejisté Hradce Králové, v Pardubicích zvítězili 2:1. Tahák kola ovládla Kometa Brno, Spartě v útoku nic nepovolila a poprvé v sezoně vyhrála za tři body - 2:0. Plzeň zvládla přestřelku se Zlínem a zvítězila 5:4, Berani tak klesli na poslední přičku tabulky.

Jakub Lev z Komety v potyčce s bekem Sparty Tomášem Pavelkou
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Kometa Brno - Sparta Praha 2:0

Speciální pocty se dostalo Leoši Čermákovi, jeho dvanáctka byla vyřazena ze sady dresů brněnské Komety. Bývalí spoluhráči jej potěšili i na ledě, když doma přehráli rivala Spartu Praha 2:0. Domácí slaví první tříbodový zisk v sezoně, Sparta poprvé nebodovala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Sparta Praha

Pardubice - Hradec Králové 1:2

Z posledních čtyř východočeských derby Hradec Králové vyhrál tři. Naposledy ve 4. kole extraligy na ledě Pardubic uspěl 2:1. Vítězná trefa beka Filipa Pavlíka však patřila ke šťastnějším. Ve 33. minutě si jeho přihrávku srazil do branky jeden ze zadáků Dynama. Hradec po úvodní prohře v novém ročníku naplno bodoval potřetí za sebou, Dynamo má na kontě jen jedno vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Hradec Králové

Plzeň - Zlín 5:4

Zlín zbyl jako jediný tým v extralize, který je bez bodu. Tentokrát však Berani favorita potrápili, jenže Plzeň doma přestřelku zvládla a vyhrála 5:4. Ve 46. minutě rozhodl v přesilovce Tomáš Mertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Zlín

Kladno - Vítkovice 2:3 po prodloužení

Už nejsou na nule. Rytíři Kladno doma vybojovali první bod od návratu do extraligy, jenže ve čtvrtém kole doma prohráli s Vítkovicemi 2:3 v prodloužení. Ostravanům vypadl kvůli zranění další důležitý hráč Patrik Zdráhal, ale první útok šlapal i bez něj výborně. Prosadil se Šimon Stránský, Dominik Lakatoš a v prodloužení Roberts Bukarts. Bod Kladnu zachraňoval dvě minuty před koncem Tomáš Redlich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Vítkovice

Liberec - Mladá Boleslav 4:3

Bílí Tygři otočili utkání se Spartou, s Vítkovicemi a nyní do třetice v derby s Mladou Boleslaví. Liberečtí hokejisté prohrávali po dvou třetinách doma 2:3, ale dvěma góly během dvaceti sekund v 57. minutě získali tři body. Prosadil se Hudáček a Vlach. Svěřenci Patrika Augusta dále drží neporazitelnost.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Mladá Boleslav

Třinec - Litvínov 3:2

Třinec po třech porážkách v řadě zabral. Možná však očekával poklidnější průběh duelu s Litvínovem. Ve 4. kola extraligy zvítězil 3:2, ovšem po dvou třetinách vedl 3:0. Chemici poté utkání zdramatizovali. Gól a asistenci zaznamenal Petr Vrána. Třinecké hokejisty, zasažené početnou marodkou, vítězství posunulo na šestou příčku tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Litvínov

Olomouc - Karlovy Vary 3:2

Olomouc se postarala o změnu na čele tabulky. Doma totiž přehrála Karlovy Vary 3:2. Ve 44. minutě rozhodl Petr Strapáč a odpověděl na dotáhnutí dvougólového manka hostů. Karlovy Vary prohrály poprvé v sezoně. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Karlovy Vary

Hlavní zprávy

Nejčtenější články